📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
własne? chyba kpisz. to jest starsze od internetów, basha, rodzynek i skrzynek pocztowych o pojemności 20 MB.
a pierwszy raz wylądowało w internecie bodajże w 2008 czy 2009 roku na andegrand.pl. Kartka była przyklejona na starym oplu omedze.
Ja pierdolę, czuję się zaszczycony
Przyjedzie drogówka pośmieje się, po czym... wezwie lawetę.
jak udowodnisz ze to mat. własny tos zacun i piwko za wszystko co wrzucisz z automatu. Jesli nie to oświadczam że mól ksiażkowy, one man one jar, ćwićżę parkura bruklin kórwa, oraz bracia cugowscy - to ja, tylko przebrany.
pozdrawiam orto faszystuw
jak udowodnisz ze to mat. własny tos zacun i piwko za wszystko co wrzucisz z automatu. Jesli nie to oświadczam że mól ksiażkowy, one man one jar, ćwićżę parkura bruklin kórwa, oraz bracia cugowscy - to ja, tylko przebrany.
pozdrawiam orto faszystuw
A widzisz, masz trochę racji RagicMabbit bo w końcu tą Omegę kupiliśmy pozbawiając właściciela problemu, a po sprzedaniu znajomemu spaliła się przez spięcie w elektryce. Taki pech.
@Roland
To zdjęcie krąży po sieci od ponad 4 lat a ty chcesz nam wmówić że to Twoje
PS RagicMabbit - lecz się
To zdjęcie krąży po sieci od ponad 4 lat a ty chcesz nam wmówić że to Twoje
PS RagicMabbit - lecz się
autor, czy mi się zdaje czy to autko stało w Krakowie na Bieżanowskiej ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów