Do wypadku doszło w Wierzchowiskach pow. świdnicki o godzinie 8.30. Ze wstępnych ustaleń świdnickich policjantów wynika, że kierujący VW zjechał na lewy pas powodując zderzenie z Oplem. W VW urwało się koło w wyniku czego auto dachowało a następnie uderzyło w samochód marki Renault. Droga S12 zablokowana. Na miejscu policjanci zorganizowali objazdy drogą serwisową. Po godzinie 11.00 ruch na drodze S 12 został przywrócony.
Źródło: KWP Lublin
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" W VW urwało się koło w wyniku czego auto dachowało a następnie uderzyło w samochód marki Renault" te magistry dziennikarstwa nie potrafią nawet opisać tego, co widzą bez kłamstwa
EinsZweiPolizei napisał/a:
" W VW urwało się koło w wyniku czego auto dachowało a następnie uderzyło w samochód marki Renault" te magistry dziennikarstwa nie potrafią nawet opisać tego, co widzą bez kłamstwa
To rzecznik prasowy policji kleił opis
Kierujący VW staranował Opla i zrobił rozpierdol autostradowy. Tyle w temacie.
"Dziś na sorze akurat trafiłem na tego chłopaka z VW, którego odebrał z salonu i wyjechał na jazdę próbną jako pasażer, niestety kierowca z salonu mega źle ocenił manewr i bez patrzenia wleciał na lewy pas"
Info od ziomka.
Info od ziomka.
kothletino napisał/a:
"Dziś na sorze akurat trafiłem na tego chłopaka z VW, którego odebrał z salonu i wyjechał na jazdę próbną jako pasażer, niestety kierowca z salonu mega źle ocenił manewr i bez patrzenia wleciał na lewy pas"
Info od ziomka.
Szkoda chłopaka. Ale z drugiej strony co za kretyn kupuje Volkswagena?
Po warszawsku środkiem 100 na godzinę
psotna_cipka napisał/a:
Szkoda chłopaka. Ale z drugiej strony co za kretyn kupuje Volkswagena?
lud chlopie, tosz to auto dla ludu
I przez takich imbecyli ludzie potem godzinami stoją w korku, bo taki jebany chuj MUSIAŁ teraz wyprzedzać, po prostu MUSIAŁ, bo by mu korona z głowy spadła jakby poczekał pięć jebanych sekund!
EinsZweiPolizei napisał/a:
to prawda patałachy widać ewidentnie że zajechał drogę a potem koło się urwało od uderzenia !
W tym wszystkim szkoda tej Renówki. Chłop dbał, jeździł latami pewnie, a tu jakiś debil zrobił mu szkodę całkowitą.
Daj polskim gównojadom trochę technologii, to sie na prostym wypierdolą.
Piękny korytarz życia. Zawsze takim dojeżdżam do samego początku korka
Przecież na filmie ewidentnie widać, że opel wymusił zjeżdżając na pas szybkiego ruchu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów