Miód na moje oczy. Poszkodowany został tylko sprawca
Że co ??? Chyba nie ten sam film oglądamy...
Zasada prawej ręki miał ustąpić temu z białą przyczepą co z tego żę tamtemu wieśniakowi się z naczepy wysypał towar skoro temu w białym totalnie rozjebało kabinę że as sam wyleciał..
O mnie to obaj do wyjebania bo nie zwolnili przed skrzyżowaniem tylko zapierdalali bo mam dużego to mogę więcej..
Trafił kozak na kozaka no i bum...
Zasada prawej ręki miał ustąpić temu z białą przyczepą co z tego żę tamtemu wieśniakowi się z naczepy wysypał towar skoro temu w białym totalnie rozjebało kabinę że as sam wyleciał..
O mnie to obaj do wyjebania bo nie zwolnili przed skrzyżowaniem tylko zapierdalali bo mam dużego to mogę więcej..
Przecież tam jest ruch prawostronny, wiec prawą ręką co najwyżej zwal chłopakowi.
Hotel kristoff
Kurwa znaczy taki tir to jak hotel Krzysztof
Przecież tam jest ruch prawostronny, wiec prawą ręką co najwyżej zwal chłopakowi.
Ja pierdolę...
Jeden ma 32, a drugi 36 lat...
Jakim cudem udało wam się osiągnąć taki wiek z mikrocefalią...?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów