prawdopodobnie nikt nie przeżył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeżyły pewnie oba cielaki.
Tylko zamroczyło ich nieco...
A co do bydła to dopiero po dzwonie prawdziwe bydło się zleciało...
Tylko zamroczyło ich nieco...
A co do bydła to dopiero po dzwonie prawdziwe bydło się zleciało...
bydło się z cieszy bo będzie mięcho na kolację.
A Ja czekałem, aż bydło się rzuci na siebie, a tu chodziło o zwierzęta. Za to nie ma piwa!
Piwo dla tego kto znajdzie dubla .............
Z jakiego to jest kraju?
I to sa tacy sami ludzie jak my... podobno. Wedlug mnie to z takich ludzi powinny byc gonitwy bykow, walki na arenach czy masa innych rozrywek, ktore sobie urzadzaja kosztem zycia i zdrowia zwierzat.
Sam bym nawet chetnie sobie kupil wtedy kilku rumunow i trewsowal w piwnicy do nielegalnych wlalk czy ustawianych polowan.
Sam bym nawet chetnie sobie kupil wtedy kilku rumunow i trewsowal w piwnicy do nielegalnych wlalk czy ustawianych polowan.
@castagir, co ty kurwa wiesz o Rumunach?
A tu kurwa w 29 sekundzie wstają oba wkurwione, hahahaha
@Ailurus_fulgens
Zapewne w chuj wiecej od Ciebie. Mieszkam kolo kilku ich gniazd i jebanego obozu uchodzcow gdzie tez ich tam nie brakuje. I wiem, ze to jest jebana plaga ktora powinna byc poddana eksterminacji, albo przynajmniej wysiedleniu w kontenerach na sam srodek jakiegos oceanu
Zapewne w chuj wiecej od Ciebie. Mieszkam kolo kilku ich gniazd i jebanego obozu uchodzcow gdzie tez ich tam nie brakuje. I wiem, ze to jest jebana plaga ktora powinna byc poddana eksterminacji, albo przynajmniej wysiedleniu w kontenerach na sam srodek jakiegos oceanu
ciesza sie jakby wylonili zwyciezce lecz ja nie widze wygranego ale tak sie chyba u nich rozpoczyna pora obiadowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów