Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież tam są zakłady, cały przemysł ciężki i przede wszystkim surowce naturalne takie jak metale ziem rzadkich ale pewnie i tak nic ci to nie mówi A taki Krym też jest bezużyteczny i wyludniony?
Zakłady to były -》azowstal na przykład.
Surowce tak, ale myslisz że kacapia jest w stanie je wydobywać bez technologii?
Zakłady to były -》azowstal na przykład.
Surowce tak, ale myslisz że kacapia jest w stanie je wydobywać bez technologii?
kacapia żyje i prowadzi wojny, kupuje broń
przede wszystkim z wydobycia i sprzedawania surowców to jest jakieś 80 procent jej dochodu PKB. Przynajmniej było przed rozpoczęciem operacji specjalnej. Sankcje nałożone na nich tak naprawdę jak widać gówno dają. A poza tym skąd pewność że Putin po zawieszeniu broni nie dogada się z Trumpem w sprawie pomocy w ich wydobyciu ?
Cześc ruskie, jak to jest - wojne wygraliście a żyjecie jak psy w gównie , w rosji- kraju wyglądającym jak rozpadający się chlew i cały świat wami gardzi. Co zrobiliście nie tak?
Ruskie ścierwo w swej kilkusetletniej historii poczuło wolność zaledwie przez kilka lat 90', gdy Jelcyn poluzował łańcuchy i wprowadził namiastkę kapitalizmu. W genach mają bycie posłusznym władzy, permanentnie pijanym i wkrótce martwym.
kacapia żyje i prowadzi wojny, kupuje broń
przede wszystkim z wydobycia i sprzedawania surowców to jest jakieś 80 procent jej dochodu PKB. Przynajmniej było przed rozpoczęciem operacji specjalnej. Sankcje nałożone na nich tak naprawdę jak widać gówno dają. A poza tym skąd pewność że Putin po zawieszeniu broni nie dogada się z Trumpem w sprawie pomocy w ich wydobyciu ?
Pierdolisz jak potłuczony. Ch**ja tam kupuje. Cała ta kacapska zbrojeniówka to scheda po ussr z jakimiś tam modyfikacjami. I guzik produkują a reanimują zapasy po ussr, które zresztą się kończą. Polecam parę filmów jak wyglądają te ich "fabryki". To zwykła manufaktura.
Co takiego wydobywają? Ropę? gaz? A jaki jest koszt wydobycia z tą ich technologią?
I ile instalacji jest zachodnich które jeszcze działają?
Może i się dogada, ale na zasadzie wasala a nie partnera.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów