Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano 2024-12-15, 10:46 ]
Milion rubli czyli 11,50 zł
Jak przystało na walutę "potenrznego" Imperium z 2 armią świata 😁😁😁
Tam mają jak w Afryce jak kacap idzie na zakupy to ma 2 torby po 10kg rubli a po zakupach ma tyle towaru że mieści się w zrywce. Jeszcze kilka lat rządów boskiego putina i ruble będą liczone na kg np paczka fajek 2kg rubli 😁 ale najważniejsze że roSSja jest potężniejsza od Polski hehehe 😁
Cześc ruskie, jak to jest - wojne wygraliście a żyjecie jak psy w gównie , w rosji- kraju wyglądającym jak rozpadający się chlew i cały świat wami gardzi. Co zrobiliście nie tak?
Jak się u nas nic mnie zmieni to będzie tak samo
Cześc ruskie, jak to jest - wojne wygraliście a żyjecie jak psy w gównie , w rosji- kraju wyglądającym jak rozpadający się chlew i cały świat wami gardzi. Co zrobiliście nie tak?
Dobra chuj z tym kiedy kupowali od nich gaz i ropę to ładnie wszyscy wychodzili na zdjęciach tylko ale wartość ziem ukraińskich jest ogromna i bezcenna i teraz będzie u rosji czyli opłacało się cel uświęca środki. Wojna to zawsze był najlepszy interes
Milion rubli.....to pewnie z 10 złotych będzie.
Dobra chuj z tym kiedy kupowali od nich gaz i ropę to ładnie wszyscy wychodzili na zdjęciach tylko ale wartość ziem ukraińskich jest ogromna i bezcenna i teraz będzie u rosji czyli opłacało się cel uświęca środki. Wojna to zawsze był najlepszy interes
Ale interpunkcje to ty szanuj.
Tak, tak; mają tyle ziemii, a potrzebują jeszcze UA.
Zwłaszcza zdemolowanej, bez infrastruktury i wyludnionej.
Ale interpunkcje to ty szanuj.
Tak, tak; mają tyle ziemii, a potrzebują jeszcze UA.
Zwłaszcza zdemolowanej, bez infrastruktury i wyludnionej.
Przecież tam są zakłady, cały przemysł ciężki i przede wszystkim surowce naturalne takie jak metale ziem rzadkich ale pewnie i tak nic ci to nie mówi A taki Krym też jest bezużyteczny i wyludniony?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów