📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
pseudoreligia z kraju ludzi srających na ulicy - trzeba być opóźnionym umysłowo, żeby to propagować w Europie, chociaż w lewackich głowach różne pomyje chlupią
widocznie szambo komuś wybiło i szambowóz był potrzebny na cito.
Poszedł na czerwonym.
ruddie napisał/a:
pseudoreligia z kraju ludzi srających na ulicy - trzeba być opóźnionym umysłowo, żeby to propagować w Europie, chociaż w lewackich głowach różne pomyje chlupią
Nie ma w niej zupełnie nic głupszego, niż w chrześcijaństwie. Jedno gówno.
ruddie napisał/a:
Religia jak każda inna - jedni lepiej kłamią inni gorzej.
Tutaj troche lepsza wersja bo ci na filmiku wyżej fałszują w chuj
Mi by było bardziej szkoda tej blondyneczki niż te badziewia z bębenkami
Widać były jakieś imieniny na bazie. Grzech nie złożyć życzeń i nie wypić po szklanie na każdą nóżkę. A na prawdziwy bankiet kolega zaprasza po pracy,.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów