Bombardier CRJ700 zderzył się ze śmigłowcem Black Hawk w USA
Samolot American Airlines leciał z miasta Wichita w stanie Kansas, a na jego pokładzie znajdowało się 60 pasażerów i czterech członków załogi. Około 800 metrów od lotniska Reagana samolot zderzył się ze śmigłowcem, który wystartował, mając na pokładzie trzech żołnierzy.
Oba samoloty rozbiły się w rzece Potomak, której głębokość w tym miejscu wynosi 8-10 metrów. Do tej pory znaleziono ciała 18 osób.
Tekst zwinięty, kliknij aby rozwinąć ▼
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij
2025-01-30, 8:06
Są już pierwsze opinie ekspertów,
Przecież ten samolot zderzył się z tymi tajemniczymi ufo drona mi krążącymi od kilku tygodni nad Łamerkom. Teraz pod osłoną nocy podrzucą wrak helikoptera i zabiorą ufo drona. I cyk dwa zjeby z Wideoprezentacje i BaldTV na Youtubie będą miały pożywkę i zieloną poświatę
bercisko napisał/a:
Przecież ten samolot zderzył się z tymi tajemniczymi ufo drona mi krążącymi od kilku tygodni nad Łamerkom. Teraz pod osłoną nocy podrzucą wrak helikoptera i zabiorą ufo drona. I cyk dwa zjeby z Wideoprezentacje i BaldTV na Youtubie będą miały pożywkę i zieloną poświatę
Wstawaj, zesrałeś się
Zapewne śmigłowiec leciał bez włączonego transpondera i był niewidoczny dla kontroli lotów
U nas Black Hawki zrywają linie energetyczne na wiejskich dożynkach organizowanych przez pis , a mamy tylko dwie sztuki
A nie mogli tego w dzien zrobic zeby bylo lepiej widac?
no się specjalsi ładnie wygłupili.
Zamiast patrzeć się przed siebie to jeden z drugim w telefonach siedzieli.
Macie k🤬y Trumpa. Wszędzie wojsko i będzie was gnoiło na każdym kroku.
Wczoraj f-35 dziś pasażerski plus helikopter wojskowy co ten trampek wyprawia 🙃
Zachciało się latania, to teraz mają xD
Na dupie k🤬a siedzieć!
Niewinni tam nie zginęli.