ciekawe co mieli na sumieniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mozna powiedziec ze wypadli w locie...jeszcze jakby bylo ciemno to nikt by ich nie zauwazyl
dość małe autko do przewożenia bawełny
ciekawe co mieli na sumieniu?????
1. Murzyny uciekają z przyzwyczajenia
2. Właśnie dla tego murzyny nie jeżdzą swoimi autami
3.po prostu śpieszyli sie na plantacje bawełny bo im wszystkie dobre grządki zajmom.
1. Murzyny uciekają z przyzwyczajenia
2. Właśnie dla tego murzyny nie jeżdzą swoimi autami
3.po prostu śpieszyli sie na plantacje bawełny bo im wszystkie dobre grządki zajmom.
Kurwa wyraźnie słychać strzały.....murzyny sie osrały i po spierdalały
bomba_r9 napisał/a:
Co zrobiom?
dlaczego usunięto mój post? bo mówię prawdę? widzę że moderatorzy też są rasistami skoro go usunęli.. widziałem dużo gorsze rzeczy wypisywane w komentarzach i nikt nie miał do nich zastrzeżeń..
tak pośmiejcie się z kolorowych, jak pod każdym vid z nimi bo biali wcale nie kradną samochodów, a czarni zawsze pozostaną tylko niewolnikami.. a Ci którzy do czegoś doszli np czarni raperzy, aktorzy, sportowcy to tak naprawdę niewolnicy ale bądźmy szczerzy, wy nigdy nie osiągniecie tego co oni i nigdy, pozostaje wam pohejtować na kolorowych
tak pośmiejcie się z kolorowych, jak pod każdym vid z nimi bo biali wcale nie kradną samochodów, a czarni zawsze pozostaną tylko niewolnikami.. a Ci którzy do czegoś doszli np czarni raperzy, aktorzy, sportowcy to tak naprawdę niewolnicy ale bądźmy szczerzy, wy nigdy nie osiągniecie tego co oni i nigdy, pozostaje wam pohejtować na kolorowych
RahimSmoku napisał/a:
dlaczego usunięto mój post?
RahimSmoku napisał/a:
ale z was pierd**eni rasiści posłuchajcie sobie 2pac'a white man's world
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu.
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm480219
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów