trzeba być wchuj sprytnym żeby zderzyć się czołowo z pociągiem/tramwajem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jazda na torach zrozumiem, ale wyprzedzac na zakrecie?
tramwaje są wszędzie
z moich długotrwałych ustaleń wynika, że jechał na niedozwolonym pasie. Jednak nie jestem tego pewien także proszę to uznać za hipotezę...
...Oczywiście chodzi mi o tramwaj.
...Oczywiście chodzi mi o tramwaj.
chciałbym tylko uprzedzić, że w wielu miastach (np Nantes) te "tramwaje" jeżdżą na zwykłych oponach a ich szlak jest gładkim asfaltem tylko czasem z czerwonymi pasami. więc przybyszowi ze wschodu o wtopę nietrudno, zwłaszcza że na skrzyżowaniach nie ma żadnych ostrzeżeń i można to potraktować jako dodatkowy pas ruchu
Wcale bym się nie zdziwił jakby koleś z busa wyskoczył do motorniczego z tekstem "ochujałeś ??"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów