Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbyszek3000 2024-12-06, 13:44
Jak można pomylić żubra z łosiem?!
Zgłoś
janmod 2024-12-06, 15:58
I dlatego w Szwecji maja "test losia": en.wikipedia.org/wiki/Moose_test i niektore samochody nie byly dozwolone w Szwecji, np. Smart.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-06, 17:49 14
Trochę w życiu tu filmów widziałem i jak jadę w niezabudowanym drogą przez las to nie zapierdalam 90km/h albo szybciej
Tylko jadę wolno, nie wiem 50 może. Mam w dupie to czy ktoś za mną jedzie i ma czy nie ma jak wyprzedzić.
Kiedyś wyszedł mi na drogę taki zwierz, wyhamowałem przed nim może metr. Gdybym jechał 90 to już by mnie tu nie było
Mówicie co chcecie ale ten portal to serio jest edukacyjny. Gdybym nie widział tych wszystkich filmów i zapierdalał pustą drogą przez las to był bym trupem.
Zdaje sobie sprawę że przy 50 też mogę nie wychamowac ale umówmy się że szanse są dużo większe, i dostrzeżenia zagrożenia również

[ Dodano: 2024-12-06, 17:50 ]
Tak tak, wiem że zaraz mi ktoś napisze że gdybym jechał 90 to by przebiegł za mną bo bym był szybszy. Ale chyba ci inteligentniejsi chyba rozumieją o co mi chodzi XD
Zgłoś
xdrt 2024-12-06, 18:39 4
@KremufkowyPotwor: Polecam gwizdki ultradźwiękowe na kunolisy. allegro.pl/oferta/2x-gwizdki-ultradzwiekowe-odstraszacz-dziki-sarny-14738480266 Od czasu jak kupiłem auto z tym wynalazkiem nic mi nie wylazło odpukać. Nawet psy nie wyłażą, a wcześniej to regularnie miałem hamowanie przed sierściuchami na wiosce. Mam tylko nadzieję, że nie trafię w końcu na głuchego Łosia xD
Zgłoś
Gienek78 2024-12-06, 18:40 3
Miałem z 15 lat temu podobną sytuację. Jeleń mi wybiegł, zdążyłem wyhamować. Skubany cofnął się i przypierdzielił mi w tylny bok.
I tak się dowiedziałem, że mój bezwypadkowy golfik III sprowadzony z Niemiec od tureckiego handlarza, był jednak po stłuczce (nie było wgniecenia ale szpachla pękła).
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-06, 18:55 1
xdrt napisał/a:

@: Polecam gwizdki ultradźwiękowe na kunolisy. Od czasu jak kupiłem auto z tym wynalazkiem nic mi nie wylazło odpukać. Nawet psy nie wyłażą, a wcześniej to regularnie miałem hamowanie przed sierściuchami na wiosce. Mam tylko nadzieję, że nie trafię w końcu na głuchego Łosia xD

Kosztuje to grosze, zamówień sobie. Mieszkam w górach i często mi przed samochodem przebiegają sarny albo dziki
Zgłoś
xdrt 2024-12-06, 19:10 1
KremufkowyPotwor napisał/a:

Kosztuje to grosze, zamówień sobie. Mieszkam w górach i często mi przed samochodem przebiegają sarny albo dziki

Jest zawsze jeszcze opcja z Predatora na głuche Łosie
kickstarter.com/projects/thermal-master/nv300-max-3-in-1-dashcam-with-...

Taka przyczajona Sarna ukryty Łoś powinny się świecić z daleka, w końcu to kawał zwierza.
Zgłoś
SNAKE3D 2024-12-06, 20:09 1
Zbyszek3000 napisał/a:

Jak można pomylić żubra z łosiem?!

Raczej nie można to bardzo różne zwierzęta, tu np. jest samica łosia, klępa
Zgłoś
psotna_cipka 2024-12-06, 21:33 1
Tyle mięsa. Co można z tego zrobić? Może bitki łosiowe? Mi kiedyś lis wybiegł - zderzak, nadkole. Sierść pod podwoziem. Skurwiel... nie mylić z wiewiórką.
Zgłoś
vexart 2024-12-07, 16:59 1
Trzeba być dzbanem by w biały dzień nie widzieć jak łoś przebiega w takim miejscu na widoku i nie hamować... W nocy podobnie chyba że ma się swiatła co ledwo co świecą... hujowe hamulce i gówno oponki...
Zgłoś
amba88 2024-12-08, 19:02
Natura napadła na gościa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem