Gdyby ktoś sugerował, że autor nie miał włączonych świateł awaryjnych – odbicie świateł awaryjnych widać od początku nagrania na podwójnej linii ciągłej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 napisał/a:
najebany ,ślepy, albo blondyna za kółkiem
stojący na przeciwko samochód nagrywającego oślepił go swoimi światłami
dokładnie idiota go oślepił długimi i nie zobaczył drzewa
r061071 napisał/a:
najebany ,ślepy, albo blondyna za kółkiem
długimi to se może przed policją ostrzegać! też byś nie wiedział o co mu chodziło ale gdyby stał na światłach awaryjnych to już daje innemu kierującemu do myślenia żeby zwolnił ale jest debilem niestety
Up przecież widać że ma awaryjne włączone, więc Twoje uwagi wiesz gdzie sobie możesz wsadzić.
HAL9000/2 napisał/a:
-Jezus, Jezus....
-Pa, przyjebie...
zgadniecie grupę społeczną
Haha juz myslalem ze bedzie jak na niedawno dodanym filmie... Ojez o jezu ojezu ojezu ojezu ale niestety musze sie wstrzymac z wezwaniem angielskiego orszaku chyna ze w innej wersji bo młoda dziewczyna w tle.. Anielski orszak niech twą dupe przyjmie
a wystarczyło postawić trójkąt ostrzegawczy kilkanaście metrów za drzewem
No kurwa nawet jak go oslepial dlugimi to i tak przeciez drzewo dawalo wielki cień. Pozniej sie dziwia ze ktos rozjechal pieszego w nocy albo rowerzyste jak jebany debil sekwoi by nie zauwazyl jakby lezala na drodze
czopkaIwynże napisał/a:
No kurwa nawet jak go oslepial dlugimi to i tak przeciez drzewo dawalo wielki cień. Pozniej sie dziwia ze ktos rozjechal pieszego w nocy albo rowerzyste jak jebany debil sekwoi by nie zauwazyl jakby lezala na drodze
Nie wiem debilu gdzie widziałeś cień oślepiany przez światła drogowe, ale podpowiem ci, że nie widziałeś, bo ludzkie oko ma pewne ograniczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów