📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I'm call the cop
-okay
...
why do you do that?!
where you going?!!!!
- home(sasasasasasa)
(tak, nikt nie ma słuchu, ale musiałem przepisać, bo inaczej nie zasnę )
-okay
...
why do you do that?!
where you going?!!!!
- home(sasasasasasa)
(tak, nikt nie ma słuchu, ale musiałem przepisać, bo inaczej nie zasnę )
typ na własne życzenie dostał strzał, ale i tak będą zadowoleni bo zarobią kilka dolców na jutube
Większy kurwa kaptur mógł założyć. A najlepiej tyłem na przód żeby więcej widzieć idiota, szkoda że go nie wyeliminowało całkowicie z puli genów ludzkości.
Dobrze szmaciarzowi,fuck the usa.
koleś nawet nie patrzył na światło czy ma czerwone, ma szczęście, że ta babka w samochodzie była miła, bo jakby wysiadł jakiś facet z tego auta to by tą deskorolką po głowie dostał i miałby swoje "my head hurts..."
Ale Wy tu pierdolicie smuty! Widać, że gość jest młodziutki i każdy w takim wieku miał napierdolone w głowie, Wy byście chcieli, by gość w wieku 15-16 lat był nienagannie ubrany i ułożony. Zejdzcie na zimię, jeszcze przyjdzie czas, że ten gostek zamini deskę na laptora, a bluzę z za dużym kapturem na garnitur i krawat i zajmie się biznesem, a nie wjeżdzaniem pod samochody. O ile wczesniej ktoś go nie rozjedzie na AMEN
No i baaaaaaaardzo dobrze! Pizdeczka nie patrzy tylko widzi swój czubek nosa pedał jebany to niech zdycha.
To że jest idiotą, bo nawet się nie rozejrzał - ok.
Ale czemu nazywacie go pedałem nie zrozumiem.
Normalny chłopak, chce mu się coś porobić zamiast siedzieć w zapierdzianym fotelu.
mas49 czemu jest hipsterem? Ma 16-18 lat i uprawia jakiś sport. Racja! Zapomniałem, że każdy który robi coś więcej niż trzymanie pilota w ręku jest hipsterem. Zastanów się czasem, bo chęć dostania piwa na Sadisticu to nie wszystko.
Ale czemu nazywacie go pedałem nie zrozumiem.
Normalny chłopak, chce mu się coś porobić zamiast siedzieć w zapierdzianym fotelu.
Cytat:
"Dobrze tak Hipsterowi jeba**mu"
mas49 czemu jest hipsterem? Ma 16-18 lat i uprawia jakiś sport. Racja! Zapomniałem, że każdy który robi coś więcej niż trzymanie pilota w ręku jest hipsterem. Zastanów się czasem, bo chęć dostania piwa na Sadisticu to nie wszystko.
tutaj kolo zostął jebniety srogo przerz auto i sie smieje a jakas polska pipa w innym tutaj filmiku dostala kulka w dupe i placz
leoy napisał/a:
Ale Wy tu pierdolicie smuty! Widać, że gość jest młodziutki i każdy w takim wieku miał napierdolone w głowie, Wy byście chcieli, by gość w wieku 15-16 lat był nienagannie ubrany i ułożony. Zejdzcie na zimię, jeszcze przyjdzie czas, że ten gostek zamini deskę na laptora, a bluzę z za dużym kapturem na garnitur i krawat i zajmie się biznesem, a nie wjeżdzaniem pod samochody. O ile wczesniej ktoś go nie rozjedzie na AMEN
Co ma ubiór do tego, że ten gościu jest kompletnym idiotą? Kilkuletnie dzieci wiedzą jak się przechodzi przez ulicę, a ten najwyraźniej jeszcze do tego poziomu rozwoju umysłowego nie dorósł.
Miałem właśnie napisać jakim jest idiotą ale wszyscy mnie wyręczyli..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów