Islam to religia, która kształtuje prawo i inne aspekty życia muzułmanina. Islam nie uznaje rozdziału życia świeckiego od religijnego i dlatego reguluje zarówno zwyczaje religijne, organizację władzy religijnej oraz codzienne życie muzułmanina.Dosłownie oznacza oddanie się Bogu.
@up 70% komentarzy na sadolu to pociski na islam. Każdy (kto tu zagląda) już wie, że islam to chuj a mahomet to pedofil, więc na co pisać po raz milionowy to samo? Większość pisze co by to oni nie zrobili oprawcom z tego typu filmików a przykra prawda jest taka, że 99% komentatorów na ulicy widząc osobę, o której właśnie pisała w necie czego by to nie zrobiła jej gdyby spotkała ją na ulicy, spuszcza głowę i cicho przemyka obok. Chciałbym zobaczyć te wszystkie krwawe pomysły w akcji. Wiszącego na drzewie ryżego chuja z odbytem jak wejście do stodoły, płonących cyganów na ulicach itp itd. Niestety to tylko słowa, pierdolenie o szopenie.
Zajebisty filmik. Łap piwo i leć na główną.
Noi bardzo dobrze szkoda, że nie 100% Skoro oni mogą szerzyć nienawiść i przez takich obojętnych ludzi jak Ty udaje im się to. Co Ty możesz wiedzieć co kto zrobi? Jeśli uważasz, że ktokolwiek przejdzie obojętnie obok takiej sytuacji gdzie dziecko jest torturowane to się grubo mylisz. Pierdolenie o szopenie bardzo dobrze pasuje do Twojej oceny
Czy jestem obojętny w sprawie islamu? Bynajmniej, ale nie lubię rzucania słów na wiatr.
Pozdrowienia i życzę miłego dnia.
@ Zofar
Co Ty pierdolisz? Nie znasz mnie a piszesz, że jestem obojętny i już pewnie masz tezę, że jestem również lewakiem, waginosceptykiem i kozoentuzjastą.
A co Ty możesz wiedzieć co kto zrobi?
Czy jestem obojętny w sprawie islamu? Bynajmniej, ale nie lubię rzucania słów na wiatr.
Pozdrowienia i życzę miłego dnia.
Zapomniałem dodać, że jesteś lewakiem, waginosceptykiem i kozoentuzjastą.