18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Zdjęcia klasowe
Barnaba666 • 2014-01-13, 0:19
Zdjęcia grupowe z dodanymi opisami. Moim zdaniem histerycznie śmieszne. Zdjęcia najwyraźniej pochodzą z albumów szkół specjalnych albo (w jednym przypadku) grup cyrkowych Krążą po internecie, a tutaj jeszcze ich nie widziałem.

Przy okazji, jakby ktoś z Was miał coś nowego, proszę wrzucać bez skrępowania, kolekcjonuję je
Zgłoś
p................2 2014-01-13, 5:22
Tę rudą, Pippi Nostockings bym posuwał, nawet fajna. Reszta do pieca na opał.
Zgłoś
Barnaba666 2014-01-13, 6:10 2
pinkie222 napisał/a:

Tę rudą, Pippi Nostockings bym posuwał, nawet fajna.

Rany boskie, jaka despera...
Zgłoś
Wergiliusz 2014-01-13, 6:16
Ostatnie zdjęcie pan nr.3, widać co Martina zainspirowało do stworzenia postaci Hodora
Zgłoś
p................2 2014-01-13, 6:26
Barnaba 666, kto wybrzydza ten nie rucha, a zła nie jest, trochę pucułowata w policzkach ale to dobrze, więcej w ustach zmieści.
Zgłoś
Nomvader 2014-01-13, 7:46
Na 4 zdjęciu od góry można wreszcie zobaczyć jak wygląda klan Maćka z klanu
Zgłoś
SrpskiFilm 2014-01-13, 9:30
Hahaha! Dobra, już się pośmiałam z niedorozwiniętych. Niestety czas wrócić do szarej rzeczywistości, gdzie to śmieją się ze mnie.

Zgłoś
Sisik2205 2014-01-13, 9:35
Wiem, że to nieładnie się śmiać z chorych ludzi, ale kurwa Raptor Roger ? hahahahahahaahahaahaha
Zgłoś
Belweder 2014-01-13, 9:55
Pierwsze zdjęcie, rudy po lewej,a bardziej jego podeszwy podróżne - polska stylizacja letnia propagowana z szkołach specjalnych... wniosek... ?

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Eremes 2014-01-13, 11:57
O kurwa Total recall buahahaha
Zgłoś
konował 2014-01-13, 15:31
Typowa klasa w gimnazjum nie wiem o co ten hałas.
Zgłoś
wafel28 2014-01-13, 23:20
Lepiej wyglądają niż niejedna klasa z Gimnazjum...
Zgłoś
Barnaba666 2014-01-14, 0:42
konował napisał/a:

Typowa klasa w gimnazjum nie wiem o co ten hałas.

wafel28 napisał/a:

Lepiej wyglądają niż niejedna klasa z Gimnazjum...

Panowie, zmartwię Was - w innych gimnazjach niż Wasze uczniowie inaczej wyglądają i nie mylą czasu z przestrzenią.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów