📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uwielbiam takie stare fotki.
musicie mnie wkurwiać, jutro mam 2gi termin z wytrzymałości :/
Kurwa. Nawet przekop przez Mont Blanc, który ma prawie 12 km zbudowali szybciej niż u nas łatają jedną parszywą dziurę!
Jako dodatkowe ciekawostki moge napisac iz byl to pierwszy tego rodzaju most. Podnoszono i opuszczano go za pomoca jebutnych silnikow parowych. Dzis te funkcke przejely silniki elektryczne. Podczas budowy umarlo sie paru robotnikom, z tego co pamietam byli to glownie nurkowie. Ale moge sie mylic. Jesli ktos z Was by sie tam wybral mozna zwiedzic wnetrze tegoz cudenka, bylem, ogladalem polecam dla maniakow. A swoja droga jakiego to trzeba miec pecha, zeby mieszkac w londku 3 lata z okladem, widziec ten most na codzien (jezdzilem nieopodal do pracy) i ani razu nie trafilem na moment gdy byl otwarty, czy tez gdy byl podnoszony/opuszczany. A zawsze chcialem zobaczyc to na zywo. A tu dupa
dyhayne-nie widziałes bo stałeś na zmywaku
@up up
Bo napierdalałeś przez rotherhithe tunel. Swoją drogą szkoda że domów tak nie budowali, to przynajmniej by nie odpadała ściana przy wierceniu na puszkę do kontaktu
Bo napierdalałeś przez rotherhithe tunel. Swoją drogą szkoda że domów tak nie budowali, to przynajmniej by nie odpadała ściana przy wierceniu na puszkę do kontaktu
I tak im wyszło szybciej i taniej niż kilometr polskiej autostrady... :|
U nas by można było zrobić za pomocą cyfrowych lustrzanek, ponieważ jeszcze by budowali.
brylant1412 napisał/a:
dyhayne-nie widziałes bo stałeś na zmywaku
Kolejny palant z darem jasnowidzenia. Spoko koles, zaprzeczac nie bede bo nie ma sensu. Ale napisze Ci tylko ze dzieki temu skonczylem interesujace studia i postawilem dom. Mam zone, coreczke i ciekawa prace. Wiedzie mi sie zajebiscie i nie musze ukrywac swojego prawdziwego wieku w roznych profilach. Jestem szczesliwy i zadowolony z moich osiagniec. I wcale nie musze sie dowartosciowywac, komentarzami Twojego pokroju, wiec I zycze powodzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów