tym razem współpracowników
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tylko w ameryce ,pizda przebrana za faceta moze zrobic kariere,a u nas tylko faceci przepieraja sie za pizdy .
Każda lesbijka ubiera się jak facet?
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Lifelover - Karma.
dolar10 napisał/a:
tylko w ameryce ,pizda przebrana za faceta moze zrobic kariere,a u nas tylko faceci przepieraja sie za pizdy .
orly?
co mnie obchodza jakieś hamburgjery spedalone, ani to sadystyczne, ani śmieszne, ani cycków... WYPIERDALAĆ Z TYM
edit: pewnie i tak ustawione jak całe USA
edit: pewnie i tak ustawione jak całe USA
Jebana lesba.
to zaden wstyd byc glupim, albo miec fejsbuka. przynajmniej sie czlowiek nie wyroznia
@ skarpety_atlety: tak Cię nie obchodzą, że aż skomentowałeś! Wiesz, że możesz pominąć jakiś temat? A, i zanim się zapniesz, aplikuj sobie maść na ból dupy...
@ skarpety_atlety: tak Cię nie obchodzą, że aż skomentowałeś! Wiesz, że możesz pominąć jakiś temat? A, i zanim się zapniesz, aplikuj sobie maść na ból dupy...
Nie mogę patrzeć na ten ryj.. miałem zastępstwo przez pół roku na angielskim z grubą obleśną babą (ciągnie swój do swego), która puszczała nam to gówno rechocząc przy tym z zachwytem. Chciała nauczyć nas w ten sposób angielskiego, bo sama gówno umiała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów