Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Zdjęcia z "Psychiatryka"
SzaraWydra • 2013-07-13, 2:12
Witam,
Chciałem przedstawić fotki z wyłączonej z użytku części szpitala
NZOZ Care znajdujący się w Zgierzu na Dubois 17
potocznie zwany przez ludność tubylczą psychiatrykiem.

Zdjęcia robione naleśnikiem także momentami jakość nie zachwyca

Reszta w komentarzach
Zgłoś
t................e 2013-07-15, 0:03 5
Kto decyduje o tym że temat idzie do zbiorczego albo nie? Mój jeden wszedł na główną (a nawet dwa) jeden został wyjebany do zbiorczego (http://www.sadistic.pl/opuszczone-budynki-zdjecia-zrobione-przez-uzytkownikow-vt52182,105.htm#2328063) i chuj wi o co chodzi. Może niech w końcu będą jakieś zasady co idzie do zbiorczego (których moim zdaniem nikt nie czyta) a co nie bo póki co to zależy od chuj wie czego. A poza tym zbiorcze na opuszczone budynki na chuj są? Ile tego jest? 3-4 na miesiąc? Przynajmniej jakaś odmienność od chujowych sucharów i ciągłych wrzut na wszystko co nie jest narodowości Polskiej.
zdravim
Zgłoś
jestemkretynem 2013-07-15, 0:05 1
wolę chujem dotknąć jeża, niż rozmawiać z kimś ze Zgierza
Zgłoś
kostek1906 2013-07-15, 0:52
Może i psychiatryk ale wygląda całkiem normalnie
Zgłoś
Zizi857 2013-07-15, 0:57
Jakiś ekspert wie coś na temat czemu te budynki są tzw wyłączone z użytku ? jestem ciekaw .
Zgłoś
Reveneek 2013-07-15, 3:44
byłem tam, za moje miasto piwko leci
Zgłoś
SzaraWydra 2013-07-15, 6:06
Zizi857 napisał/a:

Jakiś ekspert wie coś na temat czemu te budynki są tzw wyłączone z użytku ? jestem ciekaw .

To chyba z braku pieniędzy albo lenistwa. Na 1 piętrze można spokojnie przejść do wyremontowanej części budynku, która jest nadal użytkowana. Nawet drzwi nie było wstawionych o ile dobrze pamiętam.
Zgłoś
Saraneth 2013-07-15, 8:39 2
ehh, miałem przyjemność w tym roku pochodzić sobie po szpitalu w ramach zlecenia prac projektowych (wymiana c.o.). Zdjęcia przedstawiają niedokończoną część szpitala wyłączoną jakby nie patrzeć z pracy. Sam szpital raczej ciężko nazwać psychiatrykiem bo w szpitalu są głównie ludzie starzy (np. po zawałach) i tylko na jednym pietrze jest zamknięty oddział właśnie dla ludzi starych z demencją, alzhaimerem, zmianami miażdżycowymi.
Zgłoś
wesder 2013-07-15, 10:20
Eeee a gdzie pacjenci? nuda
Zgłoś
jazzma 2013-07-15, 10:40 1
To mówisz, że udało Ci się stamtąd spierdolić ?
Zgłoś
Spajk 2013-07-15, 11:34
Cytat:

Kto decyduje o tym że temat idzie do zbiorczego albo nie?

moderatorzy

epll napisał/a:

Może niech w końcu będą jakieś zasady co idzie do zbiorczego (których moim zdaniem nikt nie czyta) a co nie bo póki co to zależy od chuj wie czego.

Od widzimisię.

Let's get ready to rumble!!!
Zgłoś
mrnorris 2013-07-15, 12:01
Hmm... mieszkam 100m od tego miejsca. To nie jest żaden psychiatryk tylko przedwojenny zgierski szpital miejski! Popularnie zwany psychiatrykiem, taki zgierski mit. Ale obiekt spoko, fajnie że udało Ci się tam wejść. Musimy się zgadać kiedyś i Borutę obcykać. Pozdro!
Zgłoś
filu23 2013-07-15, 21:30
złomiarze już tam byli bo tylko cegły zostały
Zgłoś
omgomgomgomg 2013-09-09, 22:54
Kiedyś był tam zwykły szpital. Moja mama tam pracowała, później zrobili z tego coś jak by dom spokojnej starości.

Najfajniejsze było to, że szatnie dla personelu były tuż pod "lodówkami" <- tam gdzie trzymano zwłoki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów