18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zdjęcie na grób
pierdyl • 2013-11-09, 18:59
Pracuje w firmie która zajmuje się filmowaniem i fotografią. Siedzę sobie ładnie w sklepie fotograficznym i montuje wesele. Nagle wchodzi pewna smutna klientka, podchodzi do fotografa ze zdjęciem swojej matki i mówi:
Czy może pan powiększyć to zdjęcie, tak żeby była widoczna tylko moja mama? Potrzebuje tego zdjęcia na jej grób, bo miała być skremowana ale nie wypaliło xD

Kobitka mówiła to całkiem poważnie i chyba do dzisiaj nie zdaje sobie sprawy jakiego fajnego suchara zajebała
Zgłoś
m................a 2013-11-09, 19:55
Ale przecież na drzwiczkach, gdzie się urny chowa, też są zdjęcia, więc tak czy siak
Zgłoś
ChcęMiećAfro 2013-11-09, 20:03 44
@up chyba nie zrozumiałaś... Do garów.
Zgłoś
m................a 2013-11-09, 21:56 7
No to mi kurwa wytłumacz. Matka klientki zmarła i miała być skremowana, czyli spalona, czyli wsypana do urny, ale nie wypaliło (tu śmieszna część), więc trzeba ją wsadzić do tradycyjnego grobu, na który potrzebne jest zdjęcie tak? No a jakby kremacja wypaliła, to jaka różnica?
Zgłoś
Amelinium 2013-11-09, 22:57 25
@up Tak bardzo blisko komputera, tak bardzo daleko zlewozmywaka...
Zgłoś
Falken 2013-11-09, 23:00
memengwa napisał/a:

No to mi kurwa wytłumacz. Matka klientki zmarła i miała być skremowana, czyli spalona, czyli wsypana do urny, ale nie wypaliło (tu śmieszna część), więc trzeba ją wsadzić do tradycyjnego grobu, na który potrzebne jest zdjęcie tak? No a jakby kremacja wypaliła, to jaka różnica?

Bo nie trzeba zdjęcia.
Zgłoś
SharpSe 2013-11-09, 23:00 1
To tak jak w tym kawale z blondynką.

-To co, nie widziała pani tego muru?
- No co... przecież trąbiłam
Zgłoś
m................a 2013-11-09, 23:05
Falken napisał/a:

Bo nie trzeba zdjęcia.

No to napisałam już w pierwszym poście, że jak jest kremacja to zdjęcia też się daje więc tak czy siak i podobno czegoś nie zrozumiałam o lol
Zgłoś
napalmaster 2013-11-09, 23:08 9
memengwa napisał/a:

Zgłoś
chetek 2013-11-10, 11:30 3
memengwa napisał/a:

Ale naprawdę, na chuj ty tutaj szukasz sensu...?
Zgłoś
Yoori 2013-11-10, 13:25 3
Ciągle tylko ta kuchnia, gary, nuda... W sumie chciałam napisać, że mam nadzieję, że laski zakładają wam blokadę po takim tekście, ale...

zapomniałam, że wy nie macie dziewczyn, faceci sadola.
Zgłoś
maciek24043 2013-11-10, 15:29 2
@up Następna z kuchni spierdoliła i myśli, że świat zawojuje...
Zgłoś
SilentBastard 2013-11-10, 16:15 1
napalmaster napisał/a:

That's a frying pan, man...

Tangerine Dream
Zgłoś
Hemoglobina24 2013-11-11, 19:07
"siedze sobie ładnie w sklepie" jakiś kurwa ciepły jesteś
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów