Brak jakichkolwiek informacji nt. zdarzenia. Kop w ryj na dobranoc.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Brak jakichkolwiek informacji nt. zdarzenia. Kop w ryj na dobranoc.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dupaapud napisał/a:
Stoi se rurkowiec a tu hyc, ciach, bźdynk i już po rurkowcu.
Ciekawe czy przeżył?
Po jego oczach wyglądało na opuszczenie duszy z ciała
Nieźle, koleś jest pizdą bo kopie z zaskoczenia, a jego kolega jeszcze to wrzuca do neta
Poloo napisał/a:
Nieźle, koleś jest pizdą bo kopie z zaskoczenia, a jego kolega jeszcze to wrzuca do neta
Na wschodzie mają luksusowe kolonie karne, na pewno będą dumni, że z powodu takiej głupoty zjebali sobie i tak zjebane życie
Rurki rurkami, wygląda jak typowa zniewieściałą pizda przyjmująca spermę kolegów na twarz, ale zajebistych znajomych sobie pizdunia dobrała. Boże chroń mnie przed takimi przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę.
robsonx79 napisał/a:
Na wschodzie mają luksusowe kolonie karne, na pewno będą dumni, że z powodu takiej głupoty zjebali sobie i tak zjebane życie
Zależy czyim synkiem jest kopiący i kopnięty…
Jak kopiący ma tatusia lub wujka wyżej, to kopnięty może się kopnąć co najwyżej po fajki dla niego…
Prosta puenta, srać na kacapów, i nigdy nie dać się znowu zaskoczyć!
przeciez pozniej jak bym doszed do siebie to bym go tak dopierdolil ze nawet niewiem co by z nim bylo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów