📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po nienaruszonej karoserii z tylu smiem twierdzic ze wleciała przodem? co kto jak i gdzie? o.O
pewnie reklama mercedesa. Na filmiku nawet zderzak nie jest zarysowany
NIE ! TO NIE KOBIETA ! 0.O
67-letni kierowca z Oklahomy najadł się strachu, gdy cofając z dużą prędkością na siódmym piętrze wielokondygnacyjnego parkingu, przebił zewnętrzną ścianę.
Jego stopa - jak tłumaczył - zaklinowała się między hamulcem a pedałem gazu, gdy wyjeżdżał z budynku, leżącego w centrum Tulsy.
Auto przebiło się przez ścianę i zatrzymało w ostatniej chwili. Bagażnik i tylne koła zwisały niepewnie z budowli, ale udało się później umieścić pojazd z powrotem na parkingu.
Rzecznik policji poinformował, że kierowcy nie ukarano mandatem.
źródło: moto.wp.pl/kat,1356,title,Kierowca-niemal-wypadl-autem-z-pietrowego-pa...
67-letni kierowca z Oklahomy najadł się strachu, gdy cofając z dużą prędkością na siódmym piętrze wielokondygnacyjnego parkingu, przebił zewnętrzną ścianę.
Jego stopa - jak tłumaczył - zaklinowała się między hamulcem a pedałem gazu, gdy wyjeżdżał z budynku, leżącego w centrum Tulsy.
Auto przebiło się przez ścianę i zatrzymało w ostatniej chwili. Bagażnik i tylne koła zwisały niepewnie z budowli, ale udało się później umieścić pojazd z powrotem na parkingu.
Rzecznik policji poinformował, że kierowcy nie ukarano mandatem.
źródło: moto.wp.pl/kat,1356,title,Kierowca-niemal-wypadl-autem-z-pietrowego-pa...
Zawsze myslalem, ze w tej ameryce tylko domki buduja z papieru.
Jak widac jednak nie tylko :p
Jak widac jednak nie tylko :p
tylko amerykanom klinuje się noga miedzy gazem a hamulcem. kurwa co za naród...
ku*wa a miałem okazje tanio kupić nowego merca C :/
gdyby to się okazała kobieta to pojawia się pytanie #2
dlaczego ona nie była w kuchni!!??!!??
ale skoro to jakiś stary dziadu to zmienia postać rzeczy... niech ginie!
dlaczego ona nie była w kuchni!!??!!??
ale skoro to jakiś stary dziadu to zmienia postać rzeczy... niech ginie!
to nie powinno być pytanie czy to zrobiła kobieta, tylko która to kobieta zrobiła..
jak widać fajny mercedes s klase i to chyba nie diesel tylko turbo benzyna;d
@up nie wiem po czym poznajesz że turbo benzyna
mocne lampy ma skubany blachę pogiął, a lamp nie rozbił
btw pewnie hamburger stopę miał szerszą stopę i się zablokowała (w automatach pedał stopu jak wielu wie jest sporo szerszy)
mocne lampy ma skubany blachę pogiął, a lamp nie rozbił
btw pewnie hamburger stopę miał szerszą stopę i się zablokowała (w automatach pedał stopu jak wielu wie jest sporo szerszy)
Skoro samochód jest w stanie przebić ścianę budynku to po co używać do zamachów samolotów?
atr, czytaj njusa ze zrozumieniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów