fajny pomysł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby Pokemony, a zaimponowali mi pomysłem (zakładając, że to ich własny)
up
Pokemony są japońskie, a ci goście bardziej na Chińczyków wyglądają.
Pokemony są japońskie, a ci goście bardziej na Chińczyków wyglądają.
@up Nic na tym zdjęciu nie jest żółte
Heh spodnie od jednego krawca.
Tyle rocznie robią spodni a sobie nie potrafić zrobić ...
Kurwa, ile razy jeszcze.
Nie do końca dobrze im bo wyszło, bo na głównym planie, facet rozmawia przez telefon, a na mniejszym zdjęciu już nie O ile, że tak miało być specjalnie ;/
@up to nie ten facet. Po prawej jest jeszcze jeden. Ten znajduje się po tej stronie co ręka trzymająca zdjęcie
Fotograf w czarnej kurtce ma obiektyw wycelowany za bardzo w swoje lewo, gdyby to byla prawda to musialby bardziej w swoje prawo wykrecic. Ponadto ma faceta z komórką idealnie w lini na koncu ktorej stoi gosc w czerwonym sweterku przy czym na miniaturce fotki widac jego samego nie wmcalosci nie wspominajac o facecie z komorką ktorego prawie wcale nie widac. Tym bardziej ze aparat robi w szerszym kącie więc siłą rzeczy facet z komórką powinien byc widoczny prawie w calosci.
Jesli zas przyjac ze obiektyw jest wycelowany prawidlowo to facet w czerwonym sweterku powinien byc bardziej uciety.
a moze foty cykniete z czystymi zdjeciami, aa to co na nich widzimy cyfrowa magia ?
btw stare
btw stare
kazdy ma te same spodnie, taka sama kurtke, 2 czerwone swetry... ojebali razem jakis sklep z ciuchami lub tira
po chuj takie gówno na sadistiku ? wypierdalaj z tym na kfejka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów