📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
taka miec zonke......to cud a nie szpiega jebanego...
Czekamy na prehistoryczne komentarze o kobiecie, której miejsce jest w kuchni, pisane przez wątpliwie dojrzałych osobników, chcących dostać się na główną na mistrzowie.org.
Fajny filmik
Fajny filmik
up Tam od razu miejsce w kuchni.... to tylko kwestia długości łańcucha
ROBSON77 napisał/a:
taka miec zonke......to cud a nie szpiega jebanego...
Jeżeli masz szpiega, to znaczy, że już Twój post został przeczytany, a Ty masz PRZESRANE
Fajnie, tylko dziwne ze tak daleko od kuchni
ja tez bym chętnie moja spuścił ze skały
qurwa to żart bo jak jej się coś stanie to potem big brohter może mnie wsadzić na ćwiartkę
qurwa to żart bo jak jej się coś stanie to potem big brohter może mnie wsadzić na ćwiartkę
Wygoń facetkę do kuchni, narzekaj, że nie umie nic zrobić - logiczne.
Tak się zastanawiam
We wstawkach ze sportów zimowych i jazdy na nartach kobiety lądują tyłem, bokiem i zaraz po tym (albo i tuż przed) ucina się ujęcie. Może i jestem laikiem, ale nie brzmi to jak udane i bezpieczne lądowanie. Podobnie wszystkie inne fragmenty, pięknie zmontowane w inspirujący film z inspirującą muzyką, która chuj wie co oznacza ale inspiruje. I kit z tym że prawda nie jest taka piękna.
Szacun dla Pań nagrywających po razy 10 i więcej takie wyczyny, minus dla manipulatorów filmowych.
We wstawkach ze sportów zimowych i jazdy na nartach kobiety lądują tyłem, bokiem i zaraz po tym (albo i tuż przed) ucina się ujęcie. Może i jestem laikiem, ale nie brzmi to jak udane i bezpieczne lądowanie. Podobnie wszystkie inne fragmenty, pięknie zmontowane w inspirujący film z inspirującą muzyką, która chuj wie co oznacza ale inspiruje. I kit z tym że prawda nie jest taka piękna.
Szacun dla Pań nagrywających po razy 10 i więcej takie wyczyny, minus dla manipulatorów filmowych.
są dziewczyny są cycki jak są cycki to jest piwo ... muzykę wybaczam bo są cycki
Dobra bo chyba nikt tego nie chcę napisać wiec ja to napiszę.
Do Garów Kurwa i to już !!!
ale dziewczyny fajne
Do Garów Kurwa i to już !!!
ale dziewczyny fajne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów