Cytat:
Po pierwsze nie mówi się gej tylko pedał, po drugie nie mówimy tutaj o lesbijkach tylko o kobietach które lubią sex i są skłonne zaprosić koleżanki do zabawy. Lesbijki to smutne brzydkie istoty które wmówiły sobie wstręt do facetów bo żaden ich nie chciał.
A ja mówię gej i chuj Ci do tego. Pedał to dla mnie facet, który zachowuje się jak pizdeczka, a gej to facet o homoseksualnej orientacji (btw z którą się urodził) Ty niedoedukowany ignorancie.
I lesbijki (tak, też rodzą się ze swoją orientacją) wcale nie muszą być brzydkie, znam dość dobrze parę lesbijek i obie dziewczyny są mega ładne i seksowne, leci na nie cała masa facetów. Obie próbowały też w przeszłości z facetami, ale żadnej z nich to nie pociągało. Nie ma to jak żyć stereotypami.
Myślisz, że jesteś lepszy, tylko dlatego, że nie jesteś gejem?
I od razu uprzedzam - nie jestem za wszechobecną gejowską propagandą, bo nie o to chodzi, ale trochę zrozumienia... Nie można żyć wieczną nienawiścią do odmienności. Toleruj to - czyli nie akceptuj (bo nikt tego od Ciebie nie wymaga), a olewaj! Tak Cię boli dupa, że wiecznie jesteś sfrustrowany.