Dziewczyna nie będzie podejrzewać cię o zdradę jeśli kupisz i jednej i drugiej te same perfumy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
P.S.
Tak naprawdę, to podziwiam Cię za odwagę i determinacje, ale nie mogłem się powstrzymać.
Keep up the good work.
Pozdrawiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Amator.
Umawiaj się z babami, które mają ten sam kolor włosów co Twoja żona.
Do tego, jeśli chcesz zaliczyć skok w bok z koleżanką z roboty, to najlepiej z taką na tym stanowisku, co ty. Ta wyżej i tak Cię oleje, a ta niżej może poskarżyć się wyżej "bo Mobing".
Umawiaj się z babami, które mają ten sam kolor włosów co Twoja żona.
Do tego, jeśli chcesz zaliczyć skok w bok z koleżanką z roboty, to najlepiej z taką na tym stanowisku, co ty. Ta wyżej i tak Cię oleje, a ta niżej może poskarżyć się wyżej "bo Mobing".
Wnioskuje o założenie zbiorczego tematu ze złotymi radami na ruchanko na boku
Dziewczyna nie będzie podejrzewać cię o zdradę, jeśli nie będziesz jej zdradzał.
Dziewczyna nie bedzie podejrzewać cie o zdradę, jeśli nie masz dziewczyny :memzedimerpfim:
Wpisz to w wielką księgę chińskich pożekadeł.
.
.
.
.
Z drugiej strony najlepszy syrop z pędów sosny robią w sosnowcu
.
.
.
.
Z drugiej strony najlepszy syrop z pędów sosny robią w sosnowcu
Dziewczyna nie będzie podejrzewać cię o zdradę, jeśli nie będziesz jej zdradzał.
Mało w życiu przeżyłeś
Dobre... to jest ono...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów