Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wytłumacz mi proszę ten fenomen z wyżywaniem się nie na kimś, kto zdradza, lecz na osobie z która osoba zdradzająca była. Dla mnie nie jest to do końca oczywiste, dlaczego ta osoba ma ponieść karę, a nie ta druga, która miała być wierna.
Ale uznajesz, ze gosc o tym nie wiedzial. A moze wlasnie wiedzial, ze ona ma kogos, ale probowal i tak zaruchac
gdyby w naszym kraju też było takie bezprawie to tak samo bym zrobił z gościem z którym moja była mnie zdradziła. dobranoc
A rogi nadal by ci rosły
gdyby w naszym kraju też było takie bezprawie to tak samo bym zrobił z gościem z którym moja była mnie zdradziła. dobranoc
Nie no zajebista logika - zdradziła cię laska, ale to bogu ducha winnemu facetowi się oberwie.
Wytłumacz mi proszę ten fenomen z wyżywaniem się nie na kimś, kto zdradza, lecz na osobie z która osoba zdradzająca była. Dla mnie nie jest to do końca oczywiste, dlaczego ta osoba ma ponieść karę, a nie ta druga, która miała być wierna.
Sięga to czasów Mezopotamii gdzie karą za gwałt na niezamężnej kobiecie było wypłacenie jej ojcu równowartości w srebrnikach według taryfikatora. Kobieta tu i tam traktowana jak przedmiot handlu między dwoma mężczyznami. Kary nie wymierza się na przedmiocie.
Trwają powolne...
Pojebałeś wątki - wróć na główną i jeden post niżej są transy "uczące" dzieciaków
Kurwa ale syf w kiblu. Jebane brudasy!
szmata zamiast kibel porzadnie co jakis czas wyszorowac puszcza sie, nie dziwie sie ze chlopu nerwy puscily
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów