18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
baronturbina 2021-08-15, 19:09 57
Kurwa ale syf w kiblu. Jebane brudasy!
Zgłoś
ququa 2021-08-15, 19:12 31
wychodzi na to, że dostał kule bo nie spuścił wody w kiblu

czyścioszki brazylijskie (chyba)
Zgłoś
kedzior242 2021-08-15, 19:37 2
Pewnie się skurwiła, bo gangus nie tylko magazynek musiał sobie przedłużyć
Zgłoś
wertuqq 2021-08-15, 20:45 5
Zgłoś
orpradek 2021-08-15, 20:49 24
gdyby w naszym kraju też było takie bezprawie to tak samo bym zrobił z gościem z którym moja była mnie zdradziła. dobranoc
Zgłoś
Lobo24 2021-08-15, 20:51 18
Kurwa jakie duże szczury tam w sraczach mają.
Zgłoś
szpen 2021-08-15, 20:53 26
W ostatnim czasie gdy klikam pełny ekran na filmikach na SADOLU to przełącza mi na małe okienko z filmikiem po środku , ktoś coś wie na ten temat ?
Zgłoś
Proszak 2021-08-15, 21:11
Mógł się od razu do tej beczki zapakować
Zgłoś
baronturbina 2021-08-15, 21:24 17
orpradek napisał/a:

gdyby w naszym kraju też było takie bezprawie to tak samo bym zrobił z gościem z którym moja była mnie zdradziła. dobranoc

A tak to w Polsce może ci teraz bezkarnie rogi przyprawiać. Twój ból jest większy niż mój, co nie zmienia faktu że jak suka nie da to pies nie weźmie.
Zgłoś
BigDaddyD 2021-08-15, 21:26 44
orpradek napisał/a:

Wytłumacz mi proszę ten fenomen z wyżywaniem się nie na kimś, kto zdradza, lecz na osobie z która osoba zdradzająca była. Dla mnie nie jest to do końca oczywiste, dlaczego ta osoba ma ponieść karę, a nie ta druga, która miała być wierna.
Zgłoś
baronturbina 2021-08-15, 21:37 21
BigDaddyD napisał/a:

Wytłumacz mi proszę ten fenomen z wyżywaniem się nie na kimś, kto zdradza, lecz na osobie z która osoba zdradzająca była. Dla mnie nie jest to do końca oczywiste, dlaczego ta osoba ma ponieść karę, a nie ta druga, która miała być wierna.

Tym bardziej ze jak ktoś kogoś kantem puszcza to w 80% nie mówi ze ma kogoś. Ale jak się nie ma w głowie to się ma w rękach i slabosci przemocą zakrywa.
Zgłoś
Tupajew15 2021-08-15, 21:38 2
BigDaddyD napisał/a:

Dlatego, że jak mam ruchać jakąś dupę, to robię research, czy napewno kogoś nie ma. Nie dymam pierwszej lepszej napalonej świni, wolę nie włożyć, niż mają mi WYJMOWAĆ nóż/kulę z klaty. Widzę, że u Ciebie myślenie penisem bierzę górę, dlatego życzę Ci, że kolejnym razem jak zerżniesz jakąś napaloną Lady, to Ci się zwróci... ołowiem
Zgłoś
pylaochos 2021-08-15, 21:41 34
Tupajew15 napisał/a:

Dlatego, że jak mam ruchać jakąś dupę, to robię research, czy napewno kogoś nie ma. Nie dymam pierwszej lepszej napalonej świni, wolę nie włożyć, niż mają mi WYJMOWAĆ nóż/kulę z klaty. Widzę, że u Ciebie myślenie penisem bierzę górę, dlatego życzę Ci, że kolejnym razem jak zerżniesz jakąś napaloną Lady, to Ci się zwróci... ołowiem

Jesteś debilem. Nie raz widziałem opcje, że dupa po prostu kłamała i ukrywała ten fakt.
Zgłoś
Zenonn 2021-08-15, 21:54 7
Rozumiem że ten gość zdradził ich z laską.
Ehhh strasznie mściwe te pedalki w Brazylii.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem