📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I na chuj kamerzysta przestał kręcić w tym momencie? Przecież to nie on został opluty...
Kurwa mać. Kiedyś maiłem podobnie. Pojechałem do ZOO w Chorzowie i chciałem dokarmić Wikunie (odmiana lamy, czy ki chuj), bo wszystko wkoło miała wyskubane. Był płotek z napisem nie wchodziić, ale kto by tam czytał takie gówna. Przeszedłem, podstawiam jej jakieś zielone coś, a ta suka (ewentualnie samiec - to chuj) mnie tak opluł. Ja pierdole, ale ode mnie jebało!
To nagranie jest z Polski, a dokładniej jeśli się nie mylę to z Białegostoku
RusMan napisał/a:
Kłamiesz, to nie Twój materiał z wczoraj. W Polsce nie ma takiej pogody...
Masz mnie, sherlocku :X
@up
jak się przygotował jebany, dowody są.. i bilet, i paragon.
jak się przygotował jebany, dowody są.. i bilet, i paragon.
User32, Pokrakens... widzę, że źle skonstruowałem to zdanie, skoro nie wyczuliście w nim ironii. nie miało to zabrzmieć antagonistycznie w stosunku do Ciebie w każdym razie. Co do paragonów, to też mnie zmiażdżyłeś
8 zeta w gotówce żeby do zoo iść.... i jeszcze dać się ocharchać !!!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów