📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
czemu film musi trwać godzinę a i tak jak jest akcja to się film upierdala 2 s później?
... i właśnie, dlatego nie podchodze do tych skurwieli nawet na metr, już po samym spojrzeniu można wyczuć o co tak naprawdę im chodzi. Naplują, uciekną i trauma do końca życia zostaje...
... a przy okazji na filmiku chyba mamy wikunie lub gwanako, czytanie tabliczek nie boli.
Opluty teraz pomyśli zanim posłucha się kobiety
... a przy okazji na filmiku chyba mamy wikunie lub gwanako, czytanie tabliczek nie boli.
Opluty teraz pomyśli zanim posłucha się kobiety
@up Na tabliczce bylo napisane ze jest to lama. Do tego zdawalem sobie sprawe ze moze mnie opluc co zreszta slychac na filmie (0:08)
Chorzów.. tam wszystko jest możliwe
Zresztą sam nie odróżniam tych gatunków, ale po sprawdzeniu na stronie wychodzi na to, że jest to wikunia.
Zresztą sam nie odróżniam tych gatunków, ale po sprawdzeniu na stronie wychodzi na to, że jest to wikunia.
Zdradliwa lama skrzeczy zza kadru a za ogrodzeniem łazi wikunia.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Oglądam, oglądam i nie mogę ogarnąć, po której stronie zagrody jest to zoo
* w tym przypadku okreslenie znacznie nad wyrost.
lepiej bez dzwieku ogladac.
* w tym przypadku okreslenie znacznie nad wyrost.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów