📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdopodobnie przepuscił kase ... jakie tam ruchanie
zbynekmaslanka napisał/a:
Prawdopodobnie przepuscił kase ... jakie tam ruchanie
Albo przesolił kota.
Już tłumaczę:
- Na psie flaki, tłumaczę ci! Myślałem, że to ty!
- Jasne! Wypatroszę cię jak psa!
- Nie moja wina, że wszystkie wyglądacie tak samo!
- A masz mały chujku!
- Ała, psia krew! Czemu ja się w jakimś cywilizowanym kraju nie urodziłem? Nie wiem...W Polsce na przykład! Tam każda kobieta inna! Ała!
- Znaczy się, każda ładniejsza niż ja? A masz, kocie rosołowy!
- Nie nie nie, wszystkie brzydsze!
- Znasz wszystkie? A masz, ty robalu z grilla!
- Nie znam, przysięgam! Na Sadolu tylko widziałem!
- Wiec się lampisz na inne? A masz, ty zwyrodnialcu!
- A masz mały chujku!
- Ała, psia krew! Czemu ja się w jakimś cywilizowanym kraju nie urodziłem? Nie wiem...W Polsce na przykład! Tam każda kobieta inna! Ała!
To ma być oko za oko ząb za ząb? Sama się mogła puścić z innym jak nie mogła przeżyć że wyszła za kurwiarza. Tak to czeka ją najpewniej dołek...albo ścianka jak ofiara zejdzie.
akcja jak w horrorach. idzie morderca z nożem, ofiara biegnie, ucieka, ale morderca i tak ją zawsze dogoni, choć nawet nie przyspieszacza kroku
Jak mozna byc taka cipa rozumiem ze to konus ale dac sie babie dzgac bez zadnego oporu to chyba jakies jaja... Powinien jej zajebac placka na łeb i isc dalej walic gruche do swojej kochanki
Kumpla mam co w Azjatkach gustuje i z dwiema był w kilkunastomiesięcznym związku (oczywiście nie naraz). Mówił, że sa zajebiste i popierdolone. Zajebiste, bo zrobi w w łóżku wszystko. Njwiększe perwersje dla swojego faceta. Ale nie daj Boże zdradzasz ją na boku. Okaleczenie jak śpisz, wrzątek na jaja, trutka w żarciu, podpalenie fury , etc, to norma. Nawet Brazylijki i Maksykanki głównie drą ryja i ewentualnie pazurami po mordzie dostaniesz. Azjatki to inna liga.
No trochę lipa, że się dał babie, zamiast wziąć maczetę po prostu.
Znawca_Cipek napisał/a:
Już tłumaczę:
- A masz mały chujku!
O te z sadola, to akurat nie powinna być zazdrosna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów