Najebała jej cepów aż miło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast tłuc tą zgrabną chudą dupencję tłusta locha wzięła by się za siebie i zrzuciła te 150kg nadwagi, wtedy jej chłop nie musiałby pukać innych cipek. Ale to tylko moje zdanie.
pewnie, bo jej chłopa naćpała i zgwałciła zdradzone żony nieraz naprawdę są żałosne
duża baba to skarb nad skarby!
obroni, zimą ogrzeje a latem duży cień rzuca!
obroni, zimą ogrzeje a latem duży cień rzuca!
Kurwa, najpierw się robi taka maciora a potem pretensje do chłopa, że porucha na boku ;(
''Zamiast tłuc tą zgrabną chudą dupencję tłusta locha wzięła by się za siebie i zrzuciła te 150kg nadwagi, wtedy jej chłop nie musiałby pukać innych cipek. Ale to tylko moje zdanie. "
Święte słowa
Święte słowa
Oglądając ten film i wiele innych z "damską przemocą" dochodzę do jednego wniosku: to zawsze wygląda tak samo, jedna drugą trzyma i szarpie za włosy (i czemu zawsze te włosy?), drugą ręką ją "bijąc", a druga próbuje się wyrwać. Taka przemoc ale nie do końca, trwałych uszkodzeń sobie w ten sposób nie zadadzą. Tu nasuwa się jedna rzecz o której kobiety (a przynajmniej ich większość) nie będą miały nigdy pojęcia- o szacunku do swojej własnej siły. Każdy z nas wie (oprócz tych w rurkach ale ich pomińmy), że po jednym wystarczająco silnym lub serii słabszych ciosów jesteśmy w stanie poważnie zranić lub zabić przeciwnika i w większości przypadków (np. bójek za młodego) każda bójka nie była tak naprawdę na całego w celu ograniczenia "strat". Więc w analogicznym przypadku jak ten z filmiku gdzie strony są zaślepione emocjami wynik nie kończyłby się na "startej skórce" i paru siniakach lecz bardziej czymś w stylu złamanie kości z przemieszczeniem, zmiażdżona tchawica itp.
No, to taka mała dygresja, a propos dymorfizmu płciowego.
Film spoko, leci piwo.
No, to taka mała dygresja, a propos dymorfizmu płciowego.
Film spoko, leci piwo.
@lords999 a może chcą tylko zadać ból i sponiewierać? Jak sam mówisz, takim "klepaniem" nie zadadzą zbytnich obrażeń. Nie wiem, ja bym mimo wszystko nie chciała kogoś niechcący zabić (np miażdżąc mu tchawicę) i iść siedzieć. Na pewno nie za zdradę męża (choć tego to nigdy nie zrozumiem, czemu te żony leją kochanki a nie mężów jak już )
Poważny oklep z poważnymi obrażeniami to za poważne zbrodnie (np jakby ktoś moje dziecko skrzywdził to bym biła, żeby zabić). Ale za zdradę? Albo jakąś inną bzdetę narażać się na sądy i wyroki? Nie opłaca się
Poważny oklep z poważnymi obrażeniami to za poważne zbrodnie (np jakby ktoś moje dziecko skrzywdził to bym biła, żeby zabić). Ale za zdradę? Albo jakąś inną bzdetę narażać się na sądy i wyroki? Nie opłaca się
Kurwa, jak tu się kasuje komentarze jak się stwierdzi, że napisało się coś głupiego?
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Zamiast tłuc tą zgrabną chudą dupencję tłusta locha wzięła by się za siebie i zrzuciła te 150kg nadwagi, wtedy jej chłop nie musiałby pukać innych cipek. Ale to tylko moje zdanie.
nie tylko twoje
York oczywiscie najlepszy pies obronny - tyle zawsze drze ryja, szczeka na kazdego a jak przychodzi obronić właściciela to dalej tylko drze mordę zamiast ugryźć. Nienawidzę skurwysynów.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Jak będzie takie MMA codziennie uprawiać, to może i schudnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów