w Polsce kobiety są ustawowo zmuszone do rodzenia takich potworków.
Podaj mi ustawę w której w Polsce trzeba urodzić ciężko chore dziecko.
A tobie tak się zrobiło po szczepieniu na odrę, czy ospę?
a szczepionki na odre czy na ospe byly produkowane i testowane przez kilka miesiecy? Slyszales zeby tyle osob umarlo po szczepionkach na odre czy ospe ? co za mlot...
Podaj mi ustawę w której w Polsce trzeba urodzić ciężko chore dziecko.
na strajku kobiet tak powiedziala lempart!
To ty jesteś właśnie przykładem dlaczego powinna istnieć aborcja.
Owszem, teraz to dziecko, kiedy odkryłam, ze jestem w ciąży (a było to bardzo wcześnie) był to zlepek komórek, później płód. W niczym się nie gubię, ty się gubisz.
Nie, nie kurwilam się, byłam w związku i zdarzyła się wpadka - tak w związku tez zdarzają się wpadki i to mimo antykoncepcji! Niebywałe! Nie usunęłam, to była moja decyzja, tak nakazała mi moja moralność i nie tobie decydować czy ja, czy Anka spod piątki, czy Dzesika z mieściny obok postępuje dobrze bądź zle usuwając bądź zachowując ciąże. Nie sądzę, ze byłabym w stanie w ogóle przejść aborcję, chyba tylko jeśli dziecko byłoby poważnie chore, ale czemu twoje przekonania mają wpływać na wszystkie inne kobiety? Jakim prawem chcesz im odebrać prawo o decydowania o własnym ciele?
A co z dziewczynami zgwałconymi? Myślisz, ze gwalciciel myśli o antykoncepcji? Albo może przerwie stosunek, bo może ofiara zaciąży? Powiesz tym dziewczynom, ze się kurwią? Albo może zasłużyły, bo za krótką sukienkę ubrały? Polecam wystawę „what were you wearing” w takim razie.
Pudło, jestem w pełni zaszczepiona, czekam na trzecia dawkę a pilot samolotu powinien walnąć samobója w domowym zaciszu.
A dziewictwo straciłam mając ponad 20 lat, tak się strasznie „kurwiłam”
A, i najgłośniej o zakazie aborcji pierdolą ludzie, którym zajście w ciąże nie grozi
no ile jest gwaltów matole? kocham te przyklady, ze gwalt itd. nie dziwie sie, ze czekasz na 3 dawke. Jak wiadomo barany nie maja zbyt duzego IQ a jak im w TV powiedzieli to pędzą stadem sie szczepic
Sram na twoje tracene dziewictwa - nie klam bo zaloze sie, ze jechalas na zywca po pijaku albo w momencie uniesienia za stodołą nie potrafilas odmowic chlopakowi z miasta Wracajac do pilota - nie pierdol, jego cialo - jego wybor. Jak akurat leci samolotem, powinien miec prawo decydowac o wlasnym zyciu....
a
no ile jest gwaltów matole? kocham te przyklady, ze gwalt itd. nie dziwie sie, ze czekasz na 3 dawke. Jak wiadomo barany nie maja zbyt duzego IQ a jak im w TV powiedzieli to pędzą stadem sie szczepic
Sram na twoje tracene dziewictwa - nie klam bo zaloze sie, ze jechalas na zywca po pijaku albo w momencie uniesienia za stodołą nie potrafilas odmowic chlopakowi z miasta Wracajac do pilota - nie pierdol, jego cialo - jego wybor. Jak akurat leci samolotem, powinien miec prawo decydowac o wlasnym zyciu....
A ile ofiar zgłasza gwałt? No? Słucham? Statystycznie 1/10
Nie miałam wyboru tak się składa, nie miałam czasu na przejście kwarantanny po wylocie z kraju, ale spokojnie, pocieszę Cię, zdrowie mam wzorowe i nie zapowiada się żeby miało się to zmienić
Nie kłamię, ale nie muszę niczego tobie udowadniać, nie jesteś nikim na kogo opinii mi zależy Widzę, że paniczyk z miasta się uniósł i próbuje przedłużyć swoje przyrodzenie cisnąc po (jego zdaniem) plebsie wstawaj zesrałeś się
Porównanie z pilotem z dupy, ale łudź się tam, ze masz racje, połechtaj to swoje biedne zaniedbane ego
A ile ofiar zgłasza gwałt? No? Słucham? Statystycznie 1/10
Nie miałam wyboru tak się składa, nie miałam czasu na przejście kwarantanny po wylocie z kraju, ale spokojnie, pocieszę Cię, zdrowie mam wzorowe i nie zapowiada się żeby miało się to zmienić
Nie kłamię, ale nie muszę niczego tobie udowadniać, nie jesteś nikim na kogo opinii mi zależy Widzę, że paniczyk z miasta się uniósł i próbuje przedłużyć swoje przyrodzenie cisnąc po (jego zdaniem) plebsie wstawaj zesrałeś się
Porównanie z pilotem z dupy, ale łudź się tam, ze masz racje, połechtaj to swoje biedne zaniedbane ego
no juz wyslalas co wiedzialas? Skad masz te statystyki o gwaltach? od lempart? strajk kobiet czy moze z pakistanu? Taaa 1 na 10 kobiet jest gwalcona - teraz nawet wulgarne skomplementowanie cyckow (nie robie tak) uwazane jest za gwalt. Pijane kurwy dupsza sie na imprezach a potem majac wyrzuty sumienia zglaszaja gwalt... Jedne zglaszaja gwalt a inne przyznaja sie poprostu, ze to byl seks po pijaku a czesto potem owocem takich libacji jest tzw. "wpadka" (pewnie wiesz cos na ten temat ) Wedlug lewackich spierdolin umyslowych chyba kazda kobieta jest gwalcona z 5 razy w ciagu zycia (czastem nawet wiecej jesli liczyc gwalt "slowny") Przyklad z pilotem boli bo nie wiesz co napisac - tzn napisalas juz, ze nie... nie moze. To kobieta tak samo - nieeee nie moze. Jak chce sie skrobac niech sobie wsadzi wieszak i pogmera w pizdzie nawet codziennie, jak lubi. Jak juz doszlo do tego ,ze ma w sobie nowego czlowieka - niech poniesie konsekwencje swoich wyborow. Nie, nie pocieszylas mnie - zdrowia nie masz wzorowego - jakbys miala wszystko ok pod kopula to bys nie pierdolila takich glupot
Nie musze cisnac po wiesniarze, moge poprostu cisnac po glupiej babie i tyle. Glupiej, ktora nie potrafi sie zabezpieczyc a pozniej sranie, ze ojoj srodki antykoncepcyjnie nie sa zawsze skuteczne hehe. To tak jakbys skasowala auto na pierwszej latarnii i zaczela pierdolic o statystykach wypadkow, ze tyle i tyle wypadkow na drogach, ludzie gina itd. i bys nie umiala przyznac, ze nie potrafisz prowadzic samochodu. Wiem wiem... zaraz powiesz, ze masz prawo jazdy 40 lat i nie mialas nigdy zadnego wypadku
Wez na wszelki wypadek wysterylizuj sie i nie pierdol, ze w polsce nie mozna - zaloze sie, ze takie jak ty weterynarz obsluzy. Specjalnie dla ciebie wklejam film, moze zrozumiesz.
no juz wyslalas co wiedzialas? Skad masz te statystyki o gwaltach? od lempart? strajk kobiet czy moze z pakistanu? Taaa 1 na 10 kobiet jest gwalcona - teraz nawet wulgarne skomplementowanie cyckow (nie robie tak) uwazane jest za gwalt. Pijane kurwy dupsza sie na imprezach a potem majac wyrzuty sumienia zglaszaja gwalt... Jedne zglaszaja gwalt a inne przyznaja sie poprostu, ze to byl seks po pijaku a czesto potem owocem takich libacji jest tzw. "wpadka" (pewnie wiesz cos na ten temat ) Wedlug lewackich spierdolin umyslowych chyba kazda kobieta jest gwalcona z 5 razy w ciagu zycia (czastem nawet wiecej jesli liczyc gwalt "slowny") Przyklad z pilotem boli bo nie wiesz co napisac - tzn napisalas juz, ze nie... nie moze. To kobieta tak samo - nieeee nie moze. Jak chce sie skrobac niech sobie wsadzi wieszak i pogmera w pizdzie nawet codziennie, jak lubi. Jak juz doszlo do tego ,ze ma w sobie nowego czlowieka - niech poniesie konsekwencje swoich wyborow. Nie, nie pocieszylas mnie - zdrowia nie masz wzorowego - jakbys miala wszystko ok pod kopula to bys nie pierdolila takich glupot
Nie musze cisnac po wiesniarze, moge poprostu cisnac po glupiej babie i tyle. Glupiej, ktora nie potrafi sie zabezpieczyc a pozniej sranie, ze ojoj srodki antykoncepcyjnie nie sa zawsze skuteczne hehe. To tak jakbys skasowala auto na pierwszej latarnii i zaczela pierdolic o statystykach wypadkow, ze tyle i tyle wypadkow na drogach, ludzie gina itd. i bys nie umiala przyznac, ze nie potrafisz prowadzic samochodu. Wiem wiem... zaraz powiesz, ze masz prawo jazdy 40 lat i nie mialas nigdy zadnego wypadku
Wez na wszelki wypadek wysterylizuj sie i nie pierdol, ze w polsce nie mozna - zaloze sie, ze takie jak ty weterynarz obsluzy. Specjalnie dla ciebie wklejam film, moze zrozumiesz.
Dalej insynuuj sobie moje kurestwo, widzę twój statek już dawno odpłynął
Czytanie ze zrozumieniem 1/10 OFIAR zgłasza gwałt. Nie oznacza to, ze co dziesiąta osoba była zgwałcona, a że jedynie co dziesiąta ofiara zgłasza ten fakt. Statystyki OBOP.
Nie, nie boli mnie, bo przykład jest kompletnie z dupy, coś jak zadania na etyce typu: „jakbyś miał uratować jedną osobę lub sto to co byś zrobił”
Nie porównuj zabicia płodu we wczesnym stadium rozwoju ledwo zdającego sobie sprawę z własnego istnienia, który nie przeżyłby gdyby urodził się w danej chwili do samobójstwa rozszerzonego z powodu depresji
Moi lekarze twierdzą co innego, wolę zaufać osobom z kwalifikacjami niż sadolowemu „specjaliście” z dupy
Ale ja nie narzekam, że wpadłam i urodziłam, skąd się to tobie w ogóle wzięło pajacu? Czytałeś w ogóle moje posty, czy czepiasz się pojedynczych rzeczy, do których tylko da się przyjebać i wciskasz tam swoje teorie ?
Napisałam nawet kurwa, ze nie uważam siebie za osobę zdolną do dokonania aborcji, chyba ze okazałoby się, że badania prenatalne wykazałyby poważną chorobę Jednak mimo iż aborcji bym nie chciała wykonać to czemu miałabym bronić tego innym, którzy z różnych powodów nie chcą mieć dziecka?
Znowu pudło, jestem w trakcie wyrabiania prawka, więc nie wciskaj mi znowu w usta słów, których nie wypowiedziałam.
Zapomniałeś nawet, ze nie mieszkam w Polsce Spokojnie, jak nadejdzie dzień, w którym stwierdzę, ze nie chcę mieć więcej dzieci to podwiążę jajowody, bo tutaj będę mogła legalnie to zrobić i zrobi to wykfalifikowana do tego osoba. To ty będziesz musiał zgłosić się do weterynarza z podobną sprawą
Super, widzę animacja na twoim poziomie. W takim razie zabrońmy całkiem aborcji, bo takie potworki jak w filmiku z tematu tez chcą żyć, czemu chcesz im odbierać prawo do życia ? Jeszcze dane potwierdzone, przez amerykańskich naukowców. Czy to ci sami naukowcy, którzy potwierdzają działanie szczepionek, które tak wcześniej negowałeś ?
Dobra, czytaj sobie dalej wybiórczo i myśl, ze masz rację
Lewica z lempartową pizdą celowo zniszczyła oddolny ruch o zachowanie tego co było. Jakie ona miała później postulaty, to aż się w głowie nie mieści. Nigdy nie zgodzę się na aborcje na życzenie, chyba że ojciec będzie mógł zostać zwolniony z alimentów za niechciane dziecko. I teraz pizdeczki z lewicy mam pytanie: ciężko na własną rękę doprowadzić do poronienia?
10 to symulacja gwałtu aby zrobić skrobankę,
1 i to nie wiem nawet, prawdziwy gwałt
Polecam lekturę książki „też tak mam” różne przyziemne sprawy z perspektywy różnych osób.
jesteś naiwna, powinnaś zdać sobie z tego sprawę
PISowskie gówno miało tego tematu nie ruszać, ale ruszyli żeby ludzi czymś zająć i ponownie podzielić na pis-po.
Lewica z lempartową pizdą celowo zniszczyła oddolny ruch o zachowanie tego co było. Jakie ona miała później postulaty, to aż się w głowie nie mieści. Nigdy nie zgodzę się na aborcje na życzenie, chyba że ojciec będzie mógł zostać zwolniony z alimentów za niechciane dziecko. I teraz pizdeczki z lewicy mam pytanie: ciężko na własną rękę doprowadzić do poronienia?
czacha dymi, jakbym nachlanego ruska czytał
jesteś naiwna, powinnaś zdać sobie z tego sprawę
Czemu? Bo wierzę, że istnieją osoby, których jedynym sensem istnienia nie jest posiadanie dzieci? Którzy, zamiast taplać się w pampersach wolą żyć sami dla siebie?
No faktycznie, czysta naiwność
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów