18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zdrówko najważniejsze...
macolek1234 • 2014-12-04, 13:34
Przystanek autobusowy w Sokołowie Podlaskim.

Siedzi dwóch żuli. Jeden z nich trzyma denaturat i torbę pomidorów.

Pierwszy zaczyna pić i przegryza pomidorem. Drugi bierze od niego fioletowy trunek i też pije.
Na to pierwszy :
- Chcesz przegryźć pomidorem ?
- No co Ty !! Pojebało Cię ?? A jak są pryskane....
Zgłoś
krzysiek351 2014-12-04, 13:46
Przypomniała mi się dyskusja moich wójków(20-25 lat temu) przy bebechowstrząsach.Pierdolili o szkodliwości pryskanych owoców i o nadmiernej ilości teiny w herbacie.Chlali bebechowstrząsy (wtedy jeszcze z siarą) i mieli problem z pryskanymi owocami i teiną w herbacie...
Zgłoś
Bankracy 2014-12-04, 14:17 8
@up co to kurwa są bebechowstrząsy?
Zgłoś
novy__ 2014-12-04, 14:22 1
siedzi dwóch meneli przy stole i jeden z nich ma grzybki na talerzu i mówi
- już nie dam rady, coś z nimi nie tak
Na co drugi go pociesza: no jak nie dasz rady to ja zjem
Po zjedzeniu mówi
- e tam, wszystko z nimi w porządku, nie wiem co Ci w nich nie pasuje
Pierwszy: no coś jest nie tak, trzy razy próbowałem i za każdym razem się cofały
Zgłoś
niebieski77 2014-12-04, 16:13 2
Piwo za Sokołów
Zgłoś
NWC 2014-12-04, 16:14
dla mnie chujowe, a i przyznaj sie czy byłeś tym co zagryza, czy tym co nie zagryza

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
paolka 2014-12-04, 21:11
Prędzej skórka z pomidora siądzie mu na żołądku i będzie rzygał. Po co mu to? Tyle się zmarnuje.
Zgłoś
Mercury001 2014-12-04, 22:19
20 i poczęstuj % innych na głównej

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
IPeIPe 2014-12-04, 22:31 1
Heniek Kwas to Ty?
Zgłoś
rysiek22 2014-12-04, 22:40
Nie dam piwa, bo kałakuty :/
Zgłoś
minetek 2014-12-04, 22:47
Przystanek autobusowy w Sokołowie Podlaskim.

Siedzi dwóch Kałakuciarzy....

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
Polak1988 2014-12-04, 23:10
rysiek22, minetek,

Co wy jakimś kurwa slangiem walicie,co to te kałakuciarze?
Zgłoś
Karpiu94 2014-12-04, 23:33
Baltazar_4-20, tanie wina zwane też alpagami i mózgojebami.

Są rzeczy, które trzeba zrobić, i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem o nich zapomina.
Zgłoś
Orzech17 2014-12-05, 0:42
Polak1988, pogardliwe określenie unitów, katolików obrządku greckiego
Szkoda tylko że Sokołów Podlaski jest na Mazowszu szkoda mi takich ludzi jakminetek, rysiek22,
Zgłoś
Jack Daniel's 2014-12-05, 4:02
krzysiek351, teina to to samo, co kofeina, kiepie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów