📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to piwnno iść na harda :c
Popierdoleniec No, ale w czasach, gdzie być fajnym znaczy być głupkiem to ten zjeb jest pewnie teraz jakimś idolem.
z geby to jak Benny Hill
Być może nie wiecie, ale to właśnie sadistic przyczynił się do popularności tego typa. Ktoś wjebał tu jego recenzje jadalnych chujów, która spotkała się raczej pozytywną reakcją, ostatnio typ w jakimś radiu internetowym wystąpił i o tym opowiadał.
Jakbym miał spłodzić takiego syna, to wolałbym się śpuścić na gorącą blachę w piecu OOOOOOO FUUUUJJJJJJJJJ
Nadaje się do ekipy produkcyjnej Kapitana Bomby. Idealnie by się sprawdził jako lektor dla jakiegoś kurvinoxa.
polecam jego kanał na yt youtube.com/user/vikuserro?feature=g-all Gurgie rządzi
Obejrzałem i nachodzą mnie dwa pytania - kto to kurwa ogląda i daje mu zarabiać na tym? Oraz - czemu go nie zeskrobali?
Widać, że prawiczek.
Piszcie sobie co chcecie, ale według mnie ten koleś jest o wiele lepszy od tych ciot typu "niekryty krytyk" "adbuster" "kolorowy". Jest przynajmniej oryginalny. To prawda, ma specyficzne poczucie humoru, ale w porównaniu do innych internetowych blogów, które pragną być śmieszne na każdym kroku, to właśnie on mnie najbardziej bawi. Jak ogladalem niektore filmiki niekrytego albo adbustera, to aż mi się wstyd za nich robiło, kiedy rzucali jakimis sucharami i mysleli, ze to jest zabawne... a jeszcze bardziej wstyd kiedy to ludzie sie podniecali tymi żartami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów