📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mnie również niedobrze ...
Zabic... Zabic to i tak za malo za taka glupote! Darwin sie w grobie przewraca... :/
ah, jak cudowne jest pokazywanie jak zostały nakręcone filmy od kuchni, tworzy to więź między idolem a jego pierdolniętymi widzami
za własny materiał zawsze piwko
Ten pojeb podobno studiuje na wydziale fizyki UJ, więc zdrowo coś musiało go pierdolnąć
Na harda.
idz ty sie kurwa utop
Jesteście zjeby, ja go lubię, jest sympatyczny ziomek z poczuciem humoru, zamiast smucić się jak my wszyscy to sobie robi jaja z normalnych rzeczy co nas otaczają. BTW to jego aparycja i głos przypominają mi Włatców Móch....
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów