Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Nie znam dostatecznie wielu chinczyków by wyrobić sobie miarodajną opinię na temat ich znajomosci języka polskiego i jego pisowni.
Natomiast nieobca mi jest sztuka dedukcji i z tejże korzystając dociekłem, iż niekoniecznie każdy przeciętny chińczyk napisałby bezbłędnie 'zdziwniony'.
Z drugiej strony pisząc
Też jestem Zdziwiony.
ewidentnie chciałeś zaznaczyć, ze masz z owym kitajcem coś wspólnego xd
Czy może łączy Cię z tym narodem coś innego? Xd
Nie znam dostatecznie wielu chinczyków by wyrobić sobie miarodajną opinię na temat ich znajomosci języka polskiego i jego pisowni.
Natomiast nieobca mi jest sztuka dedukcji i z tejże korzystając dociekłem, iż niekoniecznie każdy przeciętny chińczyk napisałby bezbłędnie 'zdziwniony'.
Z drugiej strony pisząc
ewidentnie chciałeś zaznaczyć, ze masz z owym kitajcem coś wspólnego xd
Czy może łączy Cię z tym narodem coś innego? Xd
Miałem na myśli, żebyś przeczytał tytuł i zastanowił się nad poprawnością zapisu słowa "Ździwiony"
Innymi słowy przyjebałem się pierwszy
Jak ja uwielbiam gdy w komentarzach dzieciaczki przypierdalają się o słownik lub gramatykę, a wyjebane mają w filmik.
Cieszę sie, ze mogłem wnieść coś dobrego do Twojego życia
Natomiast czy ja sie przybierdalam o słownik lub gramatykę ? Gdzie niby?
Nie zrozumiałeś. Na pocieszenie powiem Ci, ze nic nie tracisz tym niezrozumieniem meritum, bo pisałem żeby sobie popisać. Ot, browarek, trawa, papu i wieczorny relaksik przy muzyce i sadisticu
Cieszę sie, ze mogłem wnieść coś dobrego do Twojego życia
Natomiast czy ja sie przybierdalam o słownik lub gramatykę ? Gdzie niby?
Nie zrozumiałeś. Na pocieszenie powiem Ci, ze nic nie tracisz tym niezrozumieniem meritum, bo pisałem żeby sobie popisać. Ot, browarek, trawa, papu i wieczorny relaksik przy muzyce i sadisticu
Gościu, ale ja nie do Ciebie bije.
Jak ja uwielbiam gdy w komentarzach dzieciaczki przypierdalają się o słownik lub gramatykę, a wyjebane mają w filmik.
na ywkopie stróże przecinków i kropek zwracja uwagę nawet za interpukcję i spacje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów