📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z automatu powinno byc 2 lata wiezienia za taką akcje
Czy tak ciężko wprowadzić zakaz dożywotni prowadzenia wszelakiego typu pojazdów powyżej 50ccm3 oraz inkasację pojazdu? Za tak absurdalne zachowanie, nic lżejszego nie przewiduję.
wrzucam resztę:
[...] kota i rower
Stał przy oknie nieruchomo jak skała
Pomyślałam, to dla Ciebie ta rewia
Rusz się, przecież nie będę tak stała
W domach z betonu
Nie ma wolnej miłości
Są stosunki małżeńskie oraz akty nierządne
Casanova tu u nas nie gości
Po południu zobaczyłam go w sklepie
Patrzył we mnie jak w jakiś obrazek
Ruchem głowy wskazał mi okno
Więc ten wieczór spędzimy znów razem
W domach z betonu
Nie ma wolnej miłości
W domach z betonu
Nie ma wolnej miłości
[...] kota i rower
Stał przy oknie nieruchomo jak skała
Pomyślałam, to dla Ciebie ta rewia
Rusz się, przecież nie będę tak stała
W domach z betonu
Nie ma wolnej miłości
Po południu zobaczyłam go w sklepie
Patrzył we mnie jak w jakiś obrazek
Ruchem głowy wskazał mi okno
Więc ten wieczór spędzimy znów razem
W domach z betonu
Nie ma wolnej miłości
W domach z betonu
Nie ma wolnej miłości
Halman napisał/a:
wyczuwam nocne wyścigi uliczne synków miejscowych notabli....
Jakiś bieda sprzęt. Obstawiam sebków z papierami na wózek widłowy.
Touch_Of_Madness napisał/a:
Nie. Żadnego wygodnego więzienia.
Trzeba przywrócić ciężkie roboty. Z szerokim zastosowaniem zasady "kto nie pracuje, ten nie je".
A mnie wkurwiają takie pojeby na drodze. Nic nie myślą. Prawko odebrać dożywotnio z miejsca.
Touch_Of_Madness napisał/a:
Nie zgadzam się. Kara powinna być brazylijska/afrykańska. Wpierdol i deskowanie/ukamienowanie na ulicy. Jednego we wiosce by tak ukarano, to reszta idiotów by przestała zapierdalac autami.
Figlarz_ napisał/a:
Nie zgadzam się. Kara powinna być brazylijska/afrykańska. Wpierdol i deskowanie/ukamienowanie na ulicy. Jednego we wiosce by tak ukarano, to reszta idiotów by przestała zapierdalac autami.
Jak sam zauważyłeś, to idioci. Nie sądzę, żeby cokolwiek dotarło do pustych łbów. Nie za bardzo chciałem o tym wspominać, ale wystarczy spojrzeć na sytuację w Polsce.
Niby tak ale ludzie tez są tępi ubierają się cali na czarno ze nawet z bliska ich nie widać...
Figlarz_ napisał/a:
W Brazylii to już chyba wszystkich wyleczyli dawno nie było materiału z desko terapią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów