📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli serio potem się śpiewa sopranem
"po co ludzie takie rzeczy robią?"
@oksi89 proste. Internet daje im moc uzdrawiania. Jak zobaczą że chociaż jedna osoba to obejrzy to wtedy NFZ zrefunduje jeden bandaż albo opatrunek dla takiej osoby. powyżej 2 obejrzeń nie refunduje
Tak mi sie wydaje ale on chyba dziś nie pofapuje
@oksi89 proste. Internet daje im moc uzdrawiania. Jak zobaczą że chociaż jedna osoba to obejrzy to wtedy NFZ zrefunduje jeden bandaż albo opatrunek dla takiej osoby. powyżej 2 obejrzeń nie refunduje
Tak mi sie wydaje ale on chyba dziś nie pofapuje
to sa jacys geniusze konstrukcyjni. jednym skokiem zadaja bol 3 osobom :O
po chuj, po kurwa jakiego chuja ciągle ludzie publikują filmy w których biją się po jajach, jak można być aż tak bardzo zjebanym, żeby jeszcze się w dodatku z tego śmiać. niech debil pierdolnie się wielkim młotem w łeb, raz a porządki i wszystkie jego problemy nagle znikną
@kudlaty1125
albo w jajka
albo w jajka
@oksi89
Po chuj po co jak nie pasuje oglądanie eliminujących się debili itp to zajrzyj sobie na samosie lub inne tym podobne gówno tam na pewno otrzymasz odpowiedz po huj, tylko czekają abyś zadał im debilne pytanie.
Po chuj po co jak nie pasuje oglądanie eliminujących się debili itp to zajrzyj sobie na samosie lub inne tym podobne gówno tam na pewno otrzymasz odpowiedz po huj, tylko czekają abyś zadał im debilne pytanie.
chciałabym być nagrywającą filmik, Ci to zawsze mają największy ubaw z debili :p
Ja mysle ze oni juz dawno jaja stracili,a zostalo im tylko idiotyczne przyzwyczajenie w postaci skoków na nic-w ramach przypomnienia sobie jak to dobrze bylo sobie kiedys obic jaja ; ]
Przynajmniej już się nie będą rozmnażać. Teoria Darwina zadziałała chociaż w tej kwestii.
kurwa jakie to pedalskie. Nie dość, że drze się jak pizda to niech na koniec sobie jajka wyliżą!!! Debile....
naturalna selekcja przynajmniej debile nie beda miec dzieci, ktore bardziej wyewoluuja w debilizmie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów