📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Znawca_Cipek napisał/a:
I to jest prawdziwy facet. Piwko i zdrowia!
Raczej adrenalina, nie dociera do końca do niego jeszcze co się stało.
notak napisał/a:
niegłupi już dawno powiedział, że jak już nie ma szans na uniknięcie wypadku to należy przy czołówce lekko podnieść nogi
No bardzo niegłupi, a dodał że efektem będzie połamana morda po tym jak wbiją ci się w nią własne kolana, złamana miednica/dolna część kręgosłupa plus możliwość zmiażdżenia narządów wewnętrznych?
Pralpunkt napisał/a:
A nie łatwiej nie wchodzić przez 2 tygodnie
Ale co ja tam się zam
Nie bo jestem uzależniony
Król życia.
Tam to na co dzień jakieś atrakcje na ulicach u tych żółtych skurwysynów
najgorszy rodzaj czlowieka ktory woli nagrywac i upubliczniac to w sieci co za czasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów