📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to jest prawdziwy facet. Piwko i zdrowia!
Wypierdolcie mnie stąd na 2 tygodnie muszę odpocząć od dodawania dubli jestem juz zawodowym dublerem
Skoro zablokowaliście mi możliwość dodawania tych zjebanych filmów to proszę o bana, bilet kupiony
Skoro zablokowaliście mi możliwość dodawania tych zjebanych filmów to proszę o bana, bilet kupiony
Jerzy_Owsik napisał/a:
Wypierdolcie mnie stąd na 2 tygodnie muszę odpocząć od dodawania dubli jestem juz zawodowym dublerem
A nie łatwiej nie wchodzić przez 2 tygodnie
Ale co ja tam się zam
Znawca_Cipek napisał/a:
Co oznacza "zdrowia"? Żczysz mu żeby mu stopy odrosły czy ki chuj
Indonezja. Monolog kamerzysty sadola:
-Chce Ci się spać? Tak? Jesteś śpiący? Taki śpiący
-Chce Ci się spać? Tak? Jesteś śpiący? Taki śpiący
Znawca_Cipek napisał/a:
Chłop może w szoku jest i nawet nie widzi że nogi już nie ma.
lskkks napisał/a:
Chłop może w szoku jest i nawet nie widzi że nogi już nie ma.
Po prostu pesymiści z was. Noga do połowy cała! Do wesela się zagoi
Chuj tam z nogą, stara mnie za koszulke zajebie. Swoją drigą nikt nie wpadl na pomysl żeby mu na udo pasek założyć i ściągnąć bo chlop zaraz zejdzie z braku krwi.
Mądry chłop. Dopóki adrenalina działa, bólu nie czuje. Poza tym ,od lamentu, nogi nie odrosną.
niegłupi już dawno powiedział, że jak już nie ma szans na uniknięcie wypadku to należy przy czołówce lekko podnieść nogi
Z tego wszystkiego zapomniał maskę założyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów