Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już wiem skąd u ciebie ten uraz do motocklistów
Kochaś cię pewnie zgubił na jakimś wyboju, nie wrócił i stąd te twoje płacze i żale
No jakmik🤬aprzykro....

Kochaś cię pewnie zgubił na jakimś wyboju, nie wrócił i stąd te twoje płacze i żale

No jakmik🤬aprzykro....

Tylko nie wiem, gdzie się mam ukrywać przed nim. Może tutaj ?
Tyle możliwości na sadolu . . .
Tyle możliwości na sadolu . . .

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Masz błąd w opisie piszę się"motop🤬deczek"

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Looo panie te tajwańskie 125' tki robią niesamowity rozp🤬ol na mieście..... Ma te moc...
Dobrze chociaż, że w pierwszym odruchu podszedł do swojej kobiety, a nie zaczął podnosić swojej machiny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie