Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale weszły fałbrejki w 98r i wystarczy z czuciem dwoma palcami letko
Te kurwy maja zet nawet na tramwajach.
o kurwa faktycznie.. z resztek mózgów to im teraz tylko zindoktrynowane łajno zostało. ciekawe czy 9 maja każdy kacap dostanie butelkę wódki żeby mógł poświętować z putinem zbiorową mobilizację w wojnie z faszystami
o kurwa faktycznie.. z resztek mózgów to im teraz tylko zindoktrynowane łajno zostało. ciekawe czy 9 maja każdy kacap dostanie butelkę wódki żeby mógł poświętować z putinem zbiorową mobilizację w wojnie z faszystami
Butelkę wódki, olej słonecznikowy i konserwę. A i broszurkę partyjną z wyrazem wdzięczności za zasługi dla majteczki rosyji.
Uważam, że Putin powinien rzuć gnój, ale jednocześnie rozumiem dlaczego u nich większość ludzi popiera ten atak. Jak nie będą popierać, to będą ich w gułagu rżnąć w dupsko.
Popierają, bo im się wmawia bzdury. człowiek radziecki uważał np., że
- ludzi na Zachodzie chodzą lepiej ubrani, bo to kapitaliści, którzy wykorzystują robotników.
- w sklepach za granicą jest pełno towaru, bo ludzi nie stać na kupowanie, a w Rosji jest tak tanio i są tak wysokie zarobki, że wszystko wykupią.
- pomagają całemu (postępowemu) światu, dlatego czasem czegoś brakuje
- wszyscy (szczególnie pedały, masoni itp.) się na nich uwzięli, bo są ostoją sprawiedliwości, postępu, religii itd. Nie dadzą się poniżać i wstaną z kolan (a to akurat znajome)
I tak im zostało.
Popierają, bo im się wmawia bzdury. człowiek radziecki uważał np., że
- ludzi na Zachodzie chodzą lepiej ubrani, bo to kapitaliści, którzy wykorzystują robotników.
- w sklepach za granicą jest pełno towaru, bo ludzi nie stać na kupowanie, a w Rosji jest tak tanio i są tak wysokie zarobki, że wszystko wykupią.
- pomagają całemu (postępowemu) światu, dlatego czasem czegoś brakuje
- wszyscy (szczególnie pedały, masoni itp.) się na nich uwzięli, bo są ostoją sprawiedliwości, postępu, religii itd. Nie dadzą się poniżać i wstaną z kolan (a to akurat znajome)
I tak im zostało.
Ruski chuj w dupie jest dla mnie większym argumentem
Umówmy się że twoja dupa, twoja sprawa. Jakiego tam chuja przyjmiesz i jakim będzie argumentem, zostaw może dla siebie.
Ekhm, to ile ich miałeś że rosyjskiego wybrałeś?
Tfu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów