Jutro 13 grudnia. Znowu jest jak dawniej. kaczyński w łóżku, piotrowicz w sądzie, a telewizja kłamie. No i nie ma "Teleranka".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki. Zachęciłeś tym słowem na niedzielę
Aczkolwiek tym razem nie będzie stanu wojennego.
Aczkolwiek tym razem nie będzie stanu wojennego.
Przecież mówią : cała prawda całą dobę, a ty od razu, że kłamią
Dopiero po czasie doszło do mnie, jakie to jest głębokie.
Usechłem, kurwa....
A Wałęsa pewnie będzie się cieszył z okazji zbliżających sie wakacji w Arłamowie, Rzepliński będzie wychodził z siedziby PZPR z nową legitymacją, bo stara gdzieś mu zginęła, Krzywonos będzie ukradkiem kradła kolejną sumkę z zakładowej kasy Solidarności, Boni będzie po kryjomu opuszczał posterunek MO po zdaniu najnowszego raportu prowadzącemu SBkowi, Kazik Kutz z uśmiechem na ustach podpiszę kolejny raz lojalkę, popijając hebatkę z siedzącym naprzeciwko Zbysiem Ćwiąkalskim i startym dobrym komuchem Nałęczem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów