📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale skonwertować film, żeby go chomiki sadolowe uciągnęły, to już nieee...
-_BrD_- napisał/a:
Ale skonwertować film, żeby go chomiki sadolowe uciągnęły, to już nieee...
Zrobione, panie kierowniku.
Wszystko jest większe niż rozumek tego pasożyta.
Burn! Loot! Murder!
Zawsze stoi.
Zebra zachowała się jak tęczowa antifa, która wybrała się na kolaboracje z muslimami, chcąc okazać wsparcie. Finał jak zwykle taki, że bezmyślnych kurew nikt nie lubi
Lwy już coś upolowały jak widac, wiec tylko miala szczescie że jej nie wpierdoliy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
chujec napisał/a:
Zebra po prostu na nieświadomce szła, tak jak się sra w nocy w galoty po pijaku. Większe jajca miał operator kamery.
Nom do siedzenia w czymś takim to trzeba mieć jaja ze stali...
A ja się zgadzam z @chujec.
Zebra po prostu szła, jak zwykle, totalnie nieświadoma, ba wręcz było to zdecydowanie bardziej głupie niż odważne bo nie zauważyła niebezpieczeństwa, a gdy już je spostrzegła to spierdala.
To mniej więcej można porównać do tej słynnej ostatnio szwedki co to pojechała do Kongo pomagać murzynom. Ona też nie dostrzegała zagrożenia a gdy już było blisko z pewnością by uciekała, jednakże pocisk z pistoletu jest szybszy niż lew.
Zebra po prostu szła, jak zwykle, totalnie nieświadoma, ba wręcz było to zdecydowanie bardziej głupie niż odważne bo nie zauważyła niebezpieczeństwa, a gdy już je spostrzegła to spierdala.
To mniej więcej można porównać do tej słynnej ostatnio szwedki co to pojechała do Kongo pomagać murzynom. Ona też nie dostrzegała zagrożenia a gdy już było blisko z pewnością by uciekała, jednakże pocisk z pistoletu jest szybszy niż lew.
Cytat:
Zebra z jajami większymi niż rozumek loaloa...
Wiesz.. to te jaja wcale takie duże nie były.
Czy tylko mi się wydawało, że po prawej stronie leży zdechła żyrafa?
@nowynick
ty pewnie i w takiej terenowej Toyocie siedziałbyś z obsraną dupą.
ty pewnie i w takiej terenowej Toyocie siedziałbyś z obsraną dupą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów