To samo kurwy robią w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
U mnie w Legnicy jakiś kozi wycwel siedzi i napierdala na gitarce cały dzień zbierając hajs. A w międzyczasie robi sobie przerwy na szluga.
A ta z filmu nie jest ciapata.
A ta z filmu nie jest ciapata.
gumol napisał/a:
@up z jakiego to filmu?
Trading Places
Zaznaczę tylko, że:
#1 Istnieją przeróżne wyszukiwarki internetowe, np. google
#2 .. również strony o tematyce filmowej, np. filmweb
#3 Od 01:31 masz kurwa wszystkie informacje o tym filmie - tytuł, aktorzy, reżyser
Przynajmniej lubi się wypinać.
Wkurwiają mnie takie stworzenia. Siedzi toto m.in. u mnie w mieścinie i żebra. Specjalnie biorą jakieś stare jebiące koce, ubierają się w szmaty i sprawiając pozory biedy zarabiają sobie na np. nowy telefon.
A największy wkurw mnie bierze, jak zabierają ze sobą dzieci w celu wzbudzenia litości. A jak to jeszcze cyganka z dzieckiem i bogu ducha winnym psem, które siedzi z nimi w przejebanym słońcu i zipie nie mając kropli wody to krew mi się gotuje.
A największy wkurw mnie bierze, jak zabierają ze sobą dzieci w celu wzbudzenia litości. A jak to jeszcze cyganka z dzieckiem i bogu ducha winnym psem, które siedzi z nimi w przejebanym słońcu i zipie nie mając kropli wody to krew mi się gotuje.
ja już bym wolał zapierdalać na budowie niż "pracować" w takiej pozycji . Po kilk godzinach takiego pochylania się kręgosłup by mi chyba dupą wyszedł
w warszawie był ciekawy przypadek:
forum.gazeta.pl/forum/w,290,109026180,,Uwaga_oszust_pod_ratuszem_Bemow...
forum.gazeta.pl/forum/w,290,109026180,,Uwaga_oszust_pod_ratuszem_Bemow...
A tam piedolicie...dziennie za zebranie na parkingu wyciagam ponad 300zl, a jak wezme siostre 6letnia, bo teraz ma wakacje i ubiore w lachmany i jest cala brudna i teraz w wakacje to kolo 500 wyciagam od rana do nocy...wlasnie niedawno wrocilem z zarobkiem 351zl 20gr...i co mozna mozna, pozdrawiam ludzi przedsiebiorczych
lohan napisał/a:
A tam piedolicie...dziennie za zebranie na parkingu wyciagam ponad 300zl, a jak wezme siostre 6letnia, bo teraz ma wakacje i ubiore w lachmany i jest cala brudna i teraz w wakacje to kolo 500 wyciagam od rana do nocy...wlasnie niedawno wrocilem z zarobkiem 351zl 20gr...i co mozna mozna, pozdrawiam ludzi przedsiebiorczych
w wieku 67 lat masz siostrę 6 letnią? idź spać gimbusie...
No kurwa, a ja się przejmuję, że roboty nie mogę sobie ogarnąć. Do zobaczenia jutro przy centralnym !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów