To samo kurwy robią w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wkurwia mnie takie udawanie cierpienia i wykorzystywanie ludzkiego współczucia. Skurwysyństwo i tyle.
Za takie coś powinni karać.
three_jr napisał/a:
ciężką ma robote tyle godzin pochylona hehe
za to w łóżku się dobrze wypnie
No i się wkurwiłem.
Cygańska, śniadoskóra kurwa liczy na drapane i żeruje na dobrym sercu innych...
Zarabia na oszustwie, a więc można - a właściwie to nie można, ale powinno się - pociągnąć kurwę do odpowiedzialności karnej.
Wyciąganie kasy za podszywanie się za osobę chorą, kaleką powinno być ścigane z urzędu i karane trzydziestodniowymi pracami społecznymi (kopanie rowu, sprzątanie ulic itp.)
Cygańska, śniadoskóra kurwa liczy na drapane i żeruje na dobrym sercu innych...
Zarabia na oszustwie, a więc można - a właściwie to nie można, ale powinno się - pociągnąć kurwę do odpowiedzialności karnej.
Wyciąganie kasy za podszywanie się za osobę chorą, kaleką powinno być ścigane z urzędu i karane trzydziestodniowymi pracami społecznymi (kopanie rowu, sprzątanie ulic itp.)
kurwa, po ciężkiej pracy brzydkie kaczątko w pięknego łabędzia się przemienia
W tym wieku jesteś i jeszcze Ci się chce? Szacun.
bejzbolem po kregoslupie pierdolnac i by garbila sie naturalnie suka jebana
wow! Amerykanie odkryli Amerykę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów