📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pojawiam się i znikam, taka rola magika 😃
Na pewno było zebranie w stylu po to są te taśmy żeby za nie wchodzić ale jakiś debil chciał sie przekonać co jet za nimi
Jest taśma, są pachołki i jest też jebany debil co ma to w chuju, oby tam zdechł na dole
donkapusta napisał/a:
Właśnie przez takich debili wprowadzono bhp, barierki, płotki, tabliczki etc.
Jak widać niewiele pomogło.
Operator kamery coś przeczuwał
donkapusta napisał/a:
Właśnie przez takich debili wprowadzono bhp, barierki, płotki, tabliczki etc.
Kask nie służy do ochronny pracownika tylko kierownika.
To jest właśnie kwintesencja ludzkości.
Napierdolisz barierek, taśm, znaków ostrzegawczych i chuj wie czego a ktoś i tak wlezie bo "on tylko przejść".
Mam nadzieję, że sobie debil kark skręcił w tym kanale.
Napierdolisz barierek, taśm, znaków ostrzegawczych i chuj wie czego a ktoś i tak wlezie bo "on tylko przejść".
Mam nadzieję, że sobie debil kark skręcił w tym kanale.
Jak mozna byc takim debilem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów