📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widziałem kiedyś taką w polsce na żywo jak byłem młody, dałem jej 2 zł. a potem do pani podeszło dwóch synów z którymi podzieliła się dniówką.
Wyśmiewanie się z nieszczęścia i cierpienia innych siedząc przed kompem w ciepłym domu + 12,5 do bycia zajebistym sadystą.
@ Anscenic skoro tak oburza Cię wyśmiewanie się z innych, to co robisz na tej stronie? Pomyliłeś z www.dobrysamarytanin.pl? Aż strach pomyśleć jak reagujesz na żarty o martwych płodach. Paszoł won!
@ grzesiekpl88 laczkiem go
@ grzesiekpl88 laczkiem go
wszystko fajnie, śmiesznie wygląda i w ogóle super-sadystyczne. ale z drugiej strony jak sobie pomyślę, że to jest "wytwór" bandy skurwieli, którzy połamali kilkuletnie dziecko, żeby łatwiej mu było wyciągać kasę na litość, to przestaje mnie bawić nawet tak pokraczny sposób poruszania się. miękkie kostki dzieciaka łatwo złamać, a jak się zrosną, to po kilku latach nauczy się "chodzić" właśnie w taki sposób. śmierć to dla tych skurwysynów za mała kara.
ale swoją drogą też na początku myślałem, że to pies
ale swoją drogą też na początku myślałem, że to pies
Myślałem że ten ktoś idzie plecami skierowanymi do ziemi (sądząc po kolanach).
Gdy się zobaczy takie oto coś ależy zbutować takiego mutanta i zająć się dalej czynnością przedtem wykonywaną
Huher napisał/a:
O cygańscy naukowacy opantentowali nowy sposób żebrania? myślałem na początku, że to pies ale cygan i pies to prawie to samo.
Ja spróbuje na PANDE.
pan da piwo. pan da.
Nie świruj że pies i cygan to, to samo.
Psa trzymam w domu i jest okey a, cygana to bym nawet kupą na patyku nie ruszył.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów