📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:48
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O cygańscy naukowacy opantentowali nowy sposób żebrania? myślałem na początku, że to pies ale cygan i pies to prawie to samo.
Ja spróbuje na PANDE.
pan da piwo. pan da.
Ja spróbuje na PANDE.
pan da piwo. pan da.
łapy , łapy , cztery łapy ... kto dogoni psa ,kto dogoni psa .
Może ty , może ty , może jednak ja ...lalala
Może ty , może ty , może jednak ja ...lalala
Kurwa myślę co to jest. Ani zwierze ani nic. Może mutant? Bo nie człowiek. A to Rom albo Cygan! Gdyby nie miał rąk to bym z grosza rzucił takiemu
Każdy sposób jest zajebisty jeżeli tylko przynosi korzyści.
Przy tej jakości to mógłby latać z genitaliami na wierzchu i nikt z oglądających by tego nie zauważył.
trochę duży ten pająk
Dayum!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów