📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ciekawe czy jak przejdzie 20km, to bolą ją nogi
Nie jestem fetyszystą stóp więc dla mnie jest ok. Ważne że ma te części które są najważniejsze.
kruger90 napisał/a:
Co za debil daje takie podpisy do filmu do chorej dziewczyny ??. Obys nigdy w takiej sytuacji nie był
Mmmm rycerzyk, uwielbiam takich, zdązyl strzepac i sie oburzyc w niecale 10 sekund
Jak by nogi pomyliła to by mnie bardziej jarała...Bo lubię odmienność !
chorym napisał/a:
mozesz sie z taka umawiac smialo, na pewno nie da nogi
Ale ty możesz jej zabrać
I teraz powiedz takiej "rozłóż nogi" to może dwojako odebrać
PierógZmięsem napisał/a:
Jessica Long, Long to ona raczej nie jest
Może to pseudo od zainteresowań?
...Przecież straciła nogi nie libido...
Ruchać na dalej ochotę, i pewnie musi mieć krzepę żeby sobie jakoś radzić , więc na kłodę raczej się nie bawi.
Ruchać na dalej ochotę, i pewnie musi mieć krzepę żeby sobie jakoś radzić , więc na kłodę raczej się nie bawi.
pozytywna dziewczyna i widac z sie nie zalamala po utracie nog i zyje dalej. a jakis debil juz chce po niej jechac .
Ładniejsza niż nie jedna, tłusta locha z pretensjami do całego świata.
Fajna ta Rosjanka.....
Tak pomijając czy ruchać czy nie ruchać, to mam pytanie. CO to robi na sadolu? Przecież kurwa oprócz tego że laska założyła kulasy, to nic tutaj nie ma, dlaczego to ma aż 500 piw. Nie widzę nic w tym sadystycznego, śmiesznego, no i też seksownego, czy tam fetyszowego, jeśli można to tak ująć.
Proponuje żeby co tydzień ktoś wpierdalał na portal zdjęcie, czy film laski i banda stulejarzy będzie lajkować i pisać czy by ruchał czy nie. Ja pierdole co się dzieje z tym portalem...
Proponuje żeby co tydzień ktoś wpierdalał na portal zdjęcie, czy film laski i banda stulejarzy będzie lajkować i pisać czy by ruchał czy nie. Ja pierdole co się dzieje z tym portalem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów